Новини: Промените в сезон 5.4 можете да откриете тук - http://forum.bgmafia.com/index.php?topic=65221.0

Последни публикации

Страници: 1 [2] 3 4 ... 10
11
Лично пространство / Re: Последно
« Последна публикация от ОбичамРусиКаки - 26/04/2018 11:22:42 pm »
Не съм казал че играта е скучна. Това което казвам е точно обратното, има какво да се направи по играта (много неща и промени), които биха я направили в пъти по-интересна, динамична и разчупена от сегашното й състояние, но това далеч не я прави скучна както каза ти. Вие - играчите мразите екипа, защото мислите че нещо зависи от нас. От нас зависи да си получавате кредитите за които сте платили, да отговаряме на въпроси свързани с играта и да изчистваме играта колкото се може по-добре от обиди, провокации и пр. Това е ролята на администрацията, както е и във повечето игри. Това е ролята на съпорта абсолютно навсякъде, не знам защо смятате че ние като "работници" (както вече казах) можем да държим сметка на собствениците как да си поддържат играта и какво да правят с нея. Ако наистина така мислите, значи никога не сте ходили на работа и нямате идея дори как работят нещата на едно работно място... т.н. йерархия.

Лично аз се надявам нещата да се променят... излишно е да се казва че играта е в застой вече няколко години, но за това не е виновен никой в червено който виждате в играта. Абсолютно никой... Ние си вършим работата, наказваме според това което виждаме и можем да докажем, всичко друго което Вие смятате че става в играта просто няма нито пряка, нито косвена връзка с нас. Дали вярвате или не, това реално мен не ме бърка особено. Върша си работата от добра воля, от факта че това е играта която някога обичах и продължавам да обичам и харесвам, дори и в нейният застой в момента. И за това последното изречение съм сигурен че го казвам от името на целият екип, а не само от мое.
12
Лично пространство / Re: Последно
« Последна публикация от Christian - 26/04/2018 07:40:13 pm »
Аз пък съм на мнение че допълнително пренасищане на играта от страна на консумативи би ги обезсмислило още повече... Взимайки в предвид факта че седмица след началото консумативите вече не са "проблем" и не са нещо с което масата играчи трябва да се съобразява, което според мен е далеч от целта която е имало добавяйки ги в играта. Трябва да е балансирано - в началото да са нещо много важно (както е в момента), а в течение на играта те да не са толкова важно нещо, но не и да има играчи с десетки... дори стотици хиляди консумативи, които не могат да продадат заради въпросното пренасищане за което говоря. Това което ти предлагаш не би решило този "проблем", а точно обратното. Дори в началото те няма да са нещо важно и реално се губи техният смисъл.
Точно това ви е проблема на вас, администрацията ! Когато някой реши да подобри нещо или да каже някаква идея, вие казвате: нищо не може да се промени, играта вече е скучна, това няма да реши проблема; ами тогава направете нещо което е по-достъпно и ако не привлече нови играчи тогава съберете всички на едно място ! Имам предвид за другите останали сървъри, като този е най умрял. Не знам колко точно други сървъра функционират, може би са още 2-3 , които имат по 130-150 играчи, които ако се обединят с този сървър нещата леко ще се подобрят. Ние (всички) сме дефибрилатори, тоест когато на човек(играта) сърцето му спре, ние сме длъжни да се опитаме да го ''съживим'' един вид. Но вашето отношение което цитирах по-горе освен едното нищо друго не можете да направите, а предполагам имате повече връзка със фирмата (ако не вие РусиКаки, то поне шефа ви дриимър)
13
Лично пространство / Re: Последно
« Последна публикация от Lemmy - 23/04/2018 08:37:49 pm »
Не, играта не ми харесва вече и не я играя заради самата игра а за една малка част от малкото останали хора в нея, които мога да нарека приятели и с които ми е приятно да общувам и да си губя времето с лафене. Играта скоро ще изчезне, това е факт и ще ме е яд, че с тези хора тя ме обединяваше и с много от тях вече 8-9 години общувам а след като играта изчезне, вероятно ще изгубим всякаква връзка един с друг  (Не, че само за играта си говорим с тях :D ) и ще ми останат само хубави носталгични спомени от нощите с бира и лафчета в скайп :).  То и сега има много носталгични спомени, понеже не е същото като преди време и я няма онази невероятна атмосфера, която автора на темата описа, ама квот такова :). Имах един възрастен колега, който като ме види да се напрягам на работа ми казваше - "тях не ги е на кура, теб ли да те е на кура :D" (за шефовете) . В  случая и тук за собствениците може да се каже същото, така че не знам защо се напрягате да изразявате някакво недоволство, като в случая няма да бъде отразено. Беше кво беше, свърши :D  ::)
14
Лично пространство / Re: Последно
« Последна публикация от ОбичамРусиКаки - 22/04/2018 08:39:04 pm »
Аз пък съм на мнение че допълнително пренасищане на играта от страна на консумативи би ги обезсмислило още повече... Взимайки в предвид факта че седмица след началото консумативите вече не са "проблем" и не са нещо с което масата играчи трябва да се съобразява, което според мен е далеч от целта която е имало добавяйки ги в играта. Трябва да е балансирано - в началото да са нещо много важно (както е в момента), а в течение на играта те да не са толкова важно нещо, но не и да има играчи с десетки... дори стотици хиляди консумативи, които не могат да продадат заради въпросното пренасищане за което говоря. Това което ти предлагаш не би решило този "проблем", а точно обратното. Дори в началото те няма да са нещо важно и реално се губи техният смисъл.
15
Лично пространство / Re: Последно
« Последна публикация от Christian - 22/04/2018 06:50:47 pm »
Добре ще бъде поне да има и ''ВИП пакети'' за нивата които да са на що годе прилична цена. За 10 лв например да получаваш пакет с оръжия консумативи и някой спец предмет. Сега и турнирите са манипулирани заради играчи от сорта на: brat zapi6ise v turnira i 6teti varna kredita''. Крайно време е играта да бъде в ръцете на друг собственик !
16
Лафче / Re: бисери - vol.4
« Последна публикация от Lemmy - 22/04/2018 07:06:36 am »
Нелито вече 8 години в тая игра пише на МОМЧЕНЦАТА да ги пита що я пребиват/гърмят :D
17
Лично пространство / Re: Последно
« Последна публикация от ОбичамРусиКаки - 22/04/2018 02:14:34 am »
За да си "принуден" да закупиш специални оръжия, то ти трябва да си буквално в топ 3 по нива и никой в играта да не произвежда въоръжение, което не помня да се е случвало до сега в играта. Ако си топ 3 по нива, значи си топ играч, което автоматично трябва да те накара да зареждаш кредити. Няма игра в която да си на топ позиция и да не се изисква от теб да зареждаш за което (без значение малко или много)... не се става топ играч никъде ако не инвестираш "в себе си". Ако беше така, всички игри които някога сме играли и си играл щяха да фалират още на първият месец. Все пак приходите на този тип игри идват главно от топ играчите, с което трябва да се съгласиш.

Това за различните стратегии... Честно казано не съм играл играта до такава степен доста отдавна, и вероятно е така - нечестно спрямо играчите, които поддържат топ нива и позиции цял сезон някой просто да "изскочи" и да ги бие. Това е нещо подобно на meta, която се следва от играчите които искат да победят. И тук е така, само че под малко по-различна форма, която с времето трябва да се променя с правенето на различен вид промени, но към този етап това не се случва... не в това е главният проблем в момента.
18
Лично пространство / Re: Последно
« Последна публикация от Christian - 22/04/2018 01:17:49 am »
Играя играта официално от 2013 година лято-есен, после 2015-2016 може да се каже една година активност, но рега ми е не помня дали беше през 2008 или по рано но съм играл за по месец, два (до 2013 по активно) сега обратно към темата.
Много еднообразно става всеки да играе без ученик. Мисля, че във всички други онлайн игри опит и нива се качва с еднаква скорост и не зависи от спец. предмети и др. Тоест с присъствието на това умение не е нещо ''много яко'' защото не е коректно спрямо с други играчи, които цял сезон качват нива, а накрая някъв 90 ниво 5-10г респект да те мине като бързия влак, rampage_nigga-та беше писал по тая тема във форума.
''Не знам какво общо има това с оръжията над 50-60 ниво което спомена, но ти гарантирам че не е така.''Може да не съм се изразил ясно, че не си ме разбрал какво точно се опитвам да кажа със стоките на коли оръжия кучета при контрабандиста и техните цени. Ако човек 20-30-40-50 и нагоре ниво реши да си купи ''специално'' куче или кола от контрата, той трябва да си плати доста солено защото там стоките за някво си мижаво пежо (което е със ''звездичка'') трябва да плати около 20 кредита, което като се сравни с цената на смс-а , това прави 2.40лв. а именно това пежо е за доста малко ниво, а със скоростта с която се качва нивото излиза, че ако го купи сутринта например, на обяд вече ще има ниво за следващата кола по висок лвл и отново трябва да си плати дори повече от смс 2.40 = 4.80 лв. за броени часове. И пак казвам, че това е за доста нисък левел, да не говоря ако решиш да си купуваш други коли и пистолети примерно от контрата, тогава се стига и до 60 (нагоре) кредита бройката. И ако в този момент си кажеш: на черния пазар има доста по-евтини, то невинаги има, ако искаш да си по-добър играч.
19
Лично пространство / Re: Последно
« Последна публикация от ОбичамРусиКаки - 21/04/2018 11:45:03 pm »
Не съм запознат с политиката на Антон Праматов, просто не ме интересуваше, но наистина беше по-добре. Но колко интересни неща премахнаха от играта ? Тези неща които носеха и кеф да играеш и наистина беше по разнообразно ? Става дума за частните казина, банди без щаб, търговия между членове на бандата, на всичкото отгоре добавиха и тази простотия с тия проучвания за които наистина трябва заплатата ти да превишава 1500 лв. за да можеш да си позволиш евентуално наем, разходи за храна, гориво за колата, телефон интернет, а и да отделяш пари за мафията + времето което отделяш за тези глупости ? Една проста сметка показва, че дори и с 50-100 лв не можеш да станеш кой знае какъв производител, а това убива доста от желанието на играчите. За какво премахнаха и врътките с котрабандиста ? Сега това е една опция в играта от която не можеш да спечелиш нищо, че дори напротив, трябва да плащаш като луд за някви си оръжия които след 6 нива вече не ти трябват. Не съм играл от 2 години но си спомням че едно смс-че от 4.80(които са 60 кр, може и да бъркам) няма да ти стигне да купиш нужните оръжия , пистолет и кола ако си над 50-60 ниво. Моето мнение е, че играта е превърнаха във една голяма бездънна яма, и ако не си плащаш поне по 200 лв само си мечтай за нещо интересно. Махнаха и бойния клуб заради измами, еми така е. За какво просто не го поправихте ? По лесно е ''бъгаво е, дай да го спрем''. Е ЗА ТОВА ИГРАТА ВЕЧЕ НЕ Е ИНТЕРЕСНА !!!

Не бих казал че е нужно да вкарваш каквито и пари да е в играта, за да ти е интересен самият gameplay. Особено в самото начало има доста места от които можеш да направиш добра сума кредити и да се издържаш с тях, взимайки в предвид ниската цена на кредита. Отделно не знам от кога играеш играта, но бих предположил че е от скоро... не си стар играч съдейки по начина по който говориш спрямо играта в момента на фона "преди". Не знам какво общо има това с оръжията над 50-60 ниво което спомена, но ти гарантирам че не е така. Скъпи са оръжията само за топ нивата, и под скъпи имам в предвид вариращи от 20 до 30 кредита бройката, което е напълно нормално. Ако си решил да играеш в топ позициите, трябва да можеш и да отделяш необходимите ресурси за играта... За сметка на това пък има начин с който да играеш без ученик и играта да ти излиза доста по-евтино от страна на цена на въоръжение... Варианти има, стига да ги търсиш. Относно това което спомена за проучванията до определена степен е така, но не напълно. В момента фабриките са доста болна тема взимайки в предвид последните месеци и проблемите които създадоха не веднъж, но все пак не мисля че е толкова скъпо да станеш производител и да можеш да избиеш инвестираните ресурси в следствие на което. Бих казал че проблема на фабриките в момента и на производителите е че реално няма толкова играчи, които реално търсят въпросната стока. За това определяте играта скучна - защото просто няма достатъчно играчи към момента. Тази игра не е създадена и измислена за 80 онлайн потребителя, а за 10 пъти повече. Абсолютно всичко около нея се базира на активни играчи, които за жалост в момента са в дефицит.

Относно това което каза Додо - съм съгласен на доста голяма степен. Доста неща се добавиха с годините, които направиха важни опции буквално безсмислени, и точно това противоречие бих казал че уби интереса на играчите към играта. Но същевременно доста нови и интересни неща бяха добавени... И все още могат да се добавят иновативни неща, далеч не съм казал че е невъзможно, не е в това проблема... въпроса е дали реално си заслужава. Всеки би си задал този въпрос ако реално търси бизнес в който иска да инвестира пари, ресурси, работна ръка и пр. На повечето от вас ви е струва като детска игра - днес ще направя игра, утре ще направя приложение... далеч не стават така нещата, особено ако имаш фирма и екип от хора зад себе си. Ако всеки се втурваше с главата надолу в такива бизнес идеи и предположения, нямаше да има абсолютно нищо...

И пак казвам, бих искал играта да възвърне ако не старата си активност, поне част от нея, за да може просто да е по-интересно за играчите... Но далеч не знам как може такова нещо да стане.
20
Лично пространство / Re: Последно
« Последна публикация от vico81 - 21/04/2018 05:30:26 pm »
След доста време игра което имам тук съм се убедил че тук промяна към добро няма да има никога и причината е само една .... всеки който дава и 1 лев за това тук подкрепя точно този вид който има играта в момента и нищо повече ....не купува спомени които е имал тук така че не може да ги върне не купува и надежди за да разчита на нещо по добро в бъдеще ...той плаща точно за това което получава и продължава да го получава точно такова и единствения начин някой да се сети че тук има хора все още е да се спре кранчето и играта или да умира или да се прероди а не да се поддържа тука да гние с години в които бъг и измама са нормалният начин на игра ... докато се купуват гнилите домати никой няма да докара тук пресни и хубави !
Страници: 1 [2] 3 4 ... 10