Новини: Промените в сезон 5.4 можете да откриете тук - http://forum.bgmafia.com/index.php?topic=65221.0

Последни публикации

Страници: 1 [2] 3 4 ... 10
11
Лично пространство / Re: Последно
« Последна публикация от ОбичамРусиКаки - 27/04/2018 04:31:23 am »
Повече внимание за кое?! Не мисля че който и да било от вас - играчите, ще каже нещо ново на собствениците, което те не знаят. Това което казах не значи че нямаме връзка със собствениците, това което казах значи че не можем да си наложим мнението върху тях. Знаят как стоят нещата в играта, не им е безизвестно и нито те, нито ние (администраторите), нито пък вие - играчите сте слепи. Всеки един го вижда, отделен въпрос е кой от каква перспектива.

Отделно за наказанията (въпреки че не е точно по темата на разговор), наказанията които са били налагани - 99% от тях са напълно основателни. Останалият 1% го оставям защото се случват грешки понякога и при обжалване с необходимите доказалтества, обяснение или каквото и да било - те биват премахвани, както не веднъж се случи и този сезон. Разбира се че играчите ще твърдят че са невинни, всеки би го направил. За тези 10 години които съм прекарал в играта не помня до сега да съм видял някой да си е признал вината за наказание директно без да увърта по какъвто и да е начин. Така че това което казваш за наказанията са просто празни приказки. Всеки един баннат в играта да попиташ - ще ти каже че банът му не е заслужен, или ще си измисли една редица глупости за това как екипа гледа отделни играчи по различен начин, но никой от тези хора (писателите и мислителите, които съчиняват тези простотии) не се замисля дори малко, че тези хора, които виждат в червено са прекарали в пъти повече време от говорителите в играта, и абсолютно никой от екипа не би правил подобен тип неща, защото както казах - все още се намират хора, които обичат и харесват играта... колкото и да я мразят останалите. Нито екипа, нито играчите, нито собствениците биха спечелили ако "бутаме" някого изкуствено напред. Отделно това може да се види по всяко едно време от собствениците на играта, и ако реално имаше нещо такова - сега нямаше да има кого да обиждате из докладите и вестника. :)
12
Лично пространство / Re: Последно
« Последна публикация от Christian - 27/04/2018 01:47:06 am »
Аз никога не съм мразил администрацията (вас), повечето играчи също не ви мразят, това си е ваше мнение. Причината е, че ако погледнете малко по-стари теми ще разберете защо отношението на играчите към вас е такова. Да, във всяко стадо си има мърша (потребителите), но колко незаслужени бана сте раздали ? Това са думи на играчи, а не мои.
А за така наречената ''йерархия'' нека да дам един прост пример. Да кажем че сте рецепционист в хотел. Този хотел е играта. Когато клиента на този хотел е недоволен от дадено действие той на кого се оплаква ? Много ясно, че на рецепциониста, които от своя страна докладва на шефа (биг мейдж). Това се опитвам да кажа, че ние играчите нямаме абсолютно никаква връзка със някой по-висш, а единствено със администрацията, и оплакванията ни са във форума които пак се гледа от администрацията. Е тогава ако вашата работа е
От нас зависи да си получавате кредитите за които сте платили, да отговаряме на въпроси свързани с играта и да изчистваме играта колкото се може по-добре от обиди, провокации и пр.
тогава към кой да се обърнем за повече внимание ?
13
Лично пространство / Re: Последно
« Последна публикация от ОбичамРусиКаки - 26/04/2018 11:22:42 pm »
Не съм казал че играта е скучна. Това което казвам е точно обратното, има какво да се направи по играта (много неща и промени), които биха я направили в пъти по-интересна, динамична и разчупена от сегашното й състояние, но това далеч не я прави скучна както каза ти. Вие - играчите мразите екипа, защото мислите че нещо зависи от нас. От нас зависи да си получавате кредитите за които сте платили, да отговаряме на въпроси свързани с играта и да изчистваме играта колкото се може по-добре от обиди, провокации и пр. Това е ролята на администрацията, както е и във повечето игри. Това е ролята на съпорта абсолютно навсякъде, не знам защо смятате че ние като "работници" (както вече казах) можем да държим сметка на собствениците как да си поддържат играта и какво да правят с нея. Ако наистина така мислите, значи никога не сте ходили на работа и нямате идея дори как работят нещата на едно работно място... т.н. йерархия.

Лично аз се надявам нещата да се променят... излишно е да се казва че играта е в застой вече няколко години, но за това не е виновен никой в червено който виждате в играта. Абсолютно никой... Ние си вършим работата, наказваме според това което виждаме и можем да докажем, всичко друго което Вие смятате че става в играта просто няма нито пряка, нито косвена връзка с нас. Дали вярвате или не, това реално мен не ме бърка особено. Върша си работата от добра воля, от факта че това е играта която някога обичах и продължавам да обичам и харесвам, дори и в нейният застой в момента. И за това последното изречение съм сигурен че го казвам от името на целият екип, а не само от мое.
14
Лично пространство / Re: Последно
« Последна публикация от Christian - 26/04/2018 07:40:13 pm »
Аз пък съм на мнение че допълнително пренасищане на играта от страна на консумативи би ги обезсмислило още повече... Взимайки в предвид факта че седмица след началото консумативите вече не са "проблем" и не са нещо с което масата играчи трябва да се съобразява, което според мен е далеч от целта която е имало добавяйки ги в играта. Трябва да е балансирано - в началото да са нещо много важно (както е в момента), а в течение на играта те да не са толкова важно нещо, но не и да има играчи с десетки... дори стотици хиляди консумативи, които не могат да продадат заради въпросното пренасищане за което говоря. Това което ти предлагаш не би решило този "проблем", а точно обратното. Дори в началото те няма да са нещо важно и реално се губи техният смисъл.
Точно това ви е проблема на вас, администрацията ! Когато някой реши да подобри нещо или да каже някаква идея, вие казвате: нищо не може да се промени, играта вече е скучна, това няма да реши проблема; ами тогава направете нещо което е по-достъпно и ако не привлече нови играчи тогава съберете всички на едно място ! Имам предвид за другите останали сървъри, като този е най умрял. Не знам колко точно други сървъра функционират, може би са още 2-3 , които имат по 130-150 играчи, които ако се обединят с този сървър нещата леко ще се подобрят. Ние (всички) сме дефибрилатори, тоест когато на човек(играта) сърцето му спре, ние сме длъжни да се опитаме да го ''съживим'' един вид. Но вашето отношение което цитирах по-горе освен едното нищо друго не можете да направите, а предполагам имате повече връзка със фирмата (ако не вие РусиКаки, то поне шефа ви дриимър)
15
Лично пространство / Re: Последно
« Последна публикация от Lemmy - 23/04/2018 08:37:49 pm »
Не, играта не ми харесва вече и не я играя заради самата игра а за една малка част от малкото останали хора в нея, които мога да нарека приятели и с които ми е приятно да общувам и да си губя времето с лафене. Играта скоро ще изчезне, това е факт и ще ме е яд, че с тези хора тя ме обединяваше и с много от тях вече 8-9 години общувам а след като играта изчезне, вероятно ще изгубим всякаква връзка един с друг  (Не, че само за играта си говорим с тях :D ) и ще ми останат само хубави носталгични спомени от нощите с бира и лафчета в скайп :).  То и сега има много носталгични спомени, понеже не е същото като преди време и я няма онази невероятна атмосфера, която автора на темата описа, ама квот такова :). Имах един възрастен колега, който като ме види да се напрягам на работа ми казваше - "тях не ги е на кура, теб ли да те е на кура :D" (за шефовете) . В  случая и тук за собствениците може да се каже същото, така че не знам защо се напрягате да изразявате някакво недоволство, като в случая няма да бъде отразено. Беше кво беше, свърши :D  ::)
16
Лично пространство / Re: Последно
« Последна публикация от ОбичамРусиКаки - 22/04/2018 08:39:04 pm »
Аз пък съм на мнение че допълнително пренасищане на играта от страна на консумативи би ги обезсмислило още повече... Взимайки в предвид факта че седмица след началото консумативите вече не са "проблем" и не са нещо с което масата играчи трябва да се съобразява, което според мен е далеч от целта която е имало добавяйки ги в играта. Трябва да е балансирано - в началото да са нещо много важно (както е в момента), а в течение на играта те да не са толкова важно нещо, но не и да има играчи с десетки... дори стотици хиляди консумативи, които не могат да продадат заради въпросното пренасищане за което говоря. Това което ти предлагаш не би решило този "проблем", а точно обратното. Дори в началото те няма да са нещо важно и реално се губи техният смисъл.
17
Лично пространство / Re: Последно
« Последна публикация от Christian - 22/04/2018 06:50:47 pm »
Добре ще бъде поне да има и ''ВИП пакети'' за нивата които да са на що годе прилична цена. За 10 лв например да получаваш пакет с оръжия консумативи и някой спец предмет. Сега и турнирите са манипулирани заради играчи от сорта на: brat zapi6ise v turnira i 6teti varna kredita''. Крайно време е играта да бъде в ръцете на друг собственик !
18
Лафче / Re: бисери - vol.4
« Последна публикация от Lemmy - 22/04/2018 07:06:36 am »
Нелито вече 8 години в тая игра пише на МОМЧЕНЦАТА да ги пита що я пребиват/гърмят :D
19
Лично пространство / Re: Последно
« Последна публикация от ОбичамРусиКаки - 22/04/2018 02:14:34 am »
За да си "принуден" да закупиш специални оръжия, то ти трябва да си буквално в топ 3 по нива и никой в играта да не произвежда въоръжение, което не помня да се е случвало до сега в играта. Ако си топ 3 по нива, значи си топ играч, което автоматично трябва да те накара да зареждаш кредити. Няма игра в която да си на топ позиция и да не се изисква от теб да зареждаш за което (без значение малко или много)... не се става топ играч никъде ако не инвестираш "в себе си". Ако беше така, всички игри които някога сме играли и си играл щяха да фалират още на първият месец. Все пак приходите на този тип игри идват главно от топ играчите, с което трябва да се съгласиш.

Това за различните стратегии... Честно казано не съм играл играта до такава степен доста отдавна, и вероятно е така - нечестно спрямо играчите, които поддържат топ нива и позиции цял сезон някой просто да "изскочи" и да ги бие. Това е нещо подобно на meta, която се следва от играчите които искат да победят. И тук е така, само че под малко по-различна форма, която с времето трябва да се променя с правенето на различен вид промени, но към този етап това не се случва... не в това е главният проблем в момента.
20
Лично пространство / Re: Последно
« Последна публикация от Christian - 22/04/2018 01:17:49 am »
Играя играта официално от 2013 година лято-есен, после 2015-2016 може да се каже една година активност, но рега ми е не помня дали беше през 2008 или по рано но съм играл за по месец, два (до 2013 по активно) сега обратно към темата.
Много еднообразно става всеки да играе без ученик. Мисля, че във всички други онлайн игри опит и нива се качва с еднаква скорост и не зависи от спец. предмети и др. Тоест с присъствието на това умение не е нещо ''много яко'' защото не е коректно спрямо с други играчи, които цял сезон качват нива, а накрая някъв 90 ниво 5-10г респект да те мине като бързия влак, rampage_nigga-та беше писал по тая тема във форума.
''Не знам какво общо има това с оръжията над 50-60 ниво което спомена, но ти гарантирам че не е така.''Може да не съм се изразил ясно, че не си ме разбрал какво точно се опитвам да кажа със стоките на коли оръжия кучета при контрабандиста и техните цени. Ако човек 20-30-40-50 и нагоре ниво реши да си купи ''специално'' куче или кола от контрата, той трябва да си плати доста солено защото там стоките за някво си мижаво пежо (което е със ''звездичка'') трябва да плати около 20 кредита, което като се сравни с цената на смс-а , това прави 2.40лв. а именно това пежо е за доста малко ниво, а със скоростта с която се качва нивото излиза, че ако го купи сутринта например, на обяд вече ще има ниво за следващата кола по висок лвл и отново трябва да си плати дори повече от смс 2.40 = 4.80 лв. за броени часове. И пак казвам, че това е за доста нисък левел, да не говоря ако решиш да си купуваш други коли и пистолети примерно от контрата, тогава се стига и до 60 (нагоре) кредита бройката. И ако в този момент си кажеш: на черния пазар има доста по-евтини, то невинаги има, ако искаш да си по-добър играч.
Страници: 1 [2] 3 4 ... 10