Новини: Промените в сезон 5.4 можете да откриете тук - http://forum.bgmafia.com/index.php?topic=65221.0

Последни публикации

Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 10
21
Лично пространство / Re: Последно
« Последна публикация от dani881 - 24/06/2018 01:58:07 pm »
Играта умира след всеки сезон а админите нищо не праят това е тъжното
22
Обновления / BGMAFIA 5.4 - Промени (2018)
« Последна публикация от RELOADED - 18/06/2018 02:59:11 pm »
Здравейте,

В новия сезон ще откриете следните промени:

- Оръжията, колите и кучетата използват нова скала за атаката си (до около 70то ниво стойностите са занижени).
- Времето за зареждане на точките за използване на сексапил вече няма да се влияе от нивото сводник на играча (така отпада и наличния до сега експлойт).
- Количеството сексапил, което курвите дават е удвоено.
- Доносника ще раздава по-големи награди (200 връзки, 7вип дни на всички участвали в победата) и ще е по-лесен за побеждаване.
- Увеличен е максималния брой агенти, които могат да се генерират на всеки 15мин.
23
Предстоящи промени / Летен сезон 2018г.
« Последна публикация от RELOADED - 11/06/2018 09:50:02 pm »
Здравейте,

С новия сезон ще настъпят следните промени в играта:
 - Умението сводник няма да намаля времето за зареждане на нова точка за употребяване на курви. (Винаги ще е 15мин)
 - Курвите ще дават удвоен брой точки сексапил.
 - "Оръжията" в играта (коли, кучета, оръжия) ще имат нова скала на атаката, която ще е по-ниска от настоящата (поне за началните и "средни" нива).
 - Увеличен брой агенти.
 - Улесняване на условията за победа над доносника и увеличаване на наградите.

Също така през сезона освен стандартните промоции ще има и Лятна Промо игра с голяма награда постоянен бууст от 6%. Играта ще е  активна в периода 3-21 Август.

Самият сезон ще продължи около 3 месеца и всички кредити и вип дни ще се прехвърлят в следващия.

Окончателна версия на промените ще бъде публикувана в секция "обновления" при рестарта на сезона.

Приятна игра!
24
Лично пространство / Re: Последно
« Последна публикация от NQKAVTAM_93 - 12/05/2018 08:13:09 pm »
Само не разбрах за Алфа или за "официалната" Бета питаш :D Ники(?) whiteshark, THE GLOBAL LEADERS

Познахте съвсем "случайно"  >:(
25
Лично пространство / Re: Последно
« Последна публикация от PakSiZabravixParolata - 12/05/2018 07:12:39 pm »
Кога стартира играта? Кой беше първият сезон ? Кой го спечели ? Коя банда беше фактор ?

Надявам се да знаеш отговора ! Приятен ден  :)

Само не разбрах за Алфа или за "официалната" Бета питаш :D Ники(?) whiteshark, THE GLOBAL LEADERS
26
Лично пространство / Re: Последно
« Последна публикация от Christian - 28/04/2018 12:13:44 pm »
каквото и друго да се пише, ясно е , че няма да има никаква промяна освен клавиатурна амортизация. Решенията са две: или се обединяват сървърите малко да живне тази игра, или нов собственик. Не помня точно кога беше, но някой беше казал, че ретрото се било продавало за 3 000лв. Ти явно си по запознат с интернет пазара, ако може уточни малко как става това, и да вземем да я купим.. .
27
Лично пространство / Re: Последно
« Последна публикация от ОбичамРусиКаки - 28/04/2018 07:35:36 am »
Тези твърдения са просто твърдения и нищо повече. За въпросният играч Smily - не помня каква беше ситуацията, но каквато и да е била - обръщаш към грешният човек от екипа с този въпрос.

Дори и всички потребители в играта да са пълнолетни (18+), това според теб значи че трябва да оставим комуникацията както на лично, така и в публичното пространство на произвола на съдбата, така ли?! Когато един нов потребител се регистрира и погледне вестника на играта пълен с най-долните неща които може човек да изрече и напише, това според теб не отблъсква ли новите играчи (колкото и малко да са те)? Аз лично ако вляза в подобен тип игра и погледна контрола върху играчите и играта от страна на екипа, бих излязал на момента и никога не бих се върнал на такова място - пълно с хора, които пишат гнусотии от какъв ли не вид.
Факта че играта е 18+ далеч не означава че трябва да толерираме подобен тип отношение между играчите, играта функционира по този начин от както съществува... и не само тук - навсякъде е така. Или ще се държиш както трябва с играчите и екипа, или няма да бъдеш част от нея. Да не споменавам времената когато ком. наказанията не съществуваха и се налагаше реален бан. Но малко от вас помнят тези времена...

Много се отклонихме от темата... Да се върнем към нея. :)
28
Лично пространство / Re: Последно
« Последна публикация от Christian - 28/04/2018 12:40:47 am »
така или иначе се отдалечихме от темата, тогава какво ще ви е обяснението (не че сте длъжен да отговаряте)за скандала със новата улица на играча Smily който от всякъде си личи че са го сиитвали след като и друг има достъп до паролата му, за това че определен админ от женски пол е ''подарявал'' карти за битки на ахл роуз , и още ''небезизвестни'' скандали като например че не би трябвало админ да има игров профил в играта , освен да си върши служебните задължения защото сме ставали свидетели и на това, а за това дали някой си измислят банове нека да напомня че в началото на играта а и в правилата се посочва че е забранена да се играе от лица под 18 годишна възраст и все пак е нормално някой да насоли майката на другия, но да се баннва по 1-2 дена е смешно
29
Лично пространство / Re: Последно
« Последна публикация от psychosociall - 27/04/2018 04:11:57 pm »
Нито екипа, нито играчите, нито собствениците биха спечелили ако "бутаме" някого изкуствено напред. Отделно това може да се види по всяко едно време от собствениците на играта, и ако реално имаше нещо такова - сега нямаше да има кого да обиждате из докладите и вестника. :)

Това е редно да се прочете от много заблудени птички ;D
30
Лично пространство / Re: Последно
« Последна публикация от ОбичамРусиКаки - 27/04/2018 04:31:23 am »
Повече внимание за кое?! Не мисля че който и да било от вас - играчите, ще каже нещо ново на собствениците, което те не знаят. Това което казах не значи че нямаме връзка със собствениците, това което казах значи че не можем да си наложим мнението върху тях. Знаят как стоят нещата в играта, не им е безизвестно и нито те, нито ние (администраторите), нито пък вие - играчите сте слепи. Всеки един го вижда, отделен въпрос е кой от каква перспектива.

Отделно за наказанията (въпреки че не е точно по темата на разговор), наказанията които са били налагани - 99% от тях са напълно основателни. Останалият 1% го оставям защото се случват грешки понякога и при обжалване с необходимите доказалтества, обяснение или каквото и да било - те биват премахвани, както не веднъж се случи и този сезон. Разбира се че играчите ще твърдят че са невинни, всеки би го направил. За тези 10 години които съм прекарал в играта не помня до сега да съм видял някой да си е признал вината за наказание директно без да увърта по какъвто и да е начин. Така че това което казваш за наказанията са просто празни приказки. Всеки един баннат в играта да попиташ - ще ти каже че банът му не е заслужен, или ще си измисли една редица глупости за това как екипа гледа отделни играчи по различен начин, но никой от тези хора (писателите и мислителите, които съчиняват тези простотии) не се замисля дори малко, че тези хора, които виждат в червено са прекарали в пъти повече време от говорителите в играта, и абсолютно никой от екипа не би правил подобен тип неща, защото както казах - все още се намират хора, които обичат и харесват играта... колкото и да я мразят останалите. Нито екипа, нито играчите, нито собствениците биха спечелили ако "бутаме" някого изкуствено напред. Отделно това може да се види по всяко едно време от собствениците на играта, и ако реално имаше нещо такова - сега нямаше да има кого да обиждате из докладите и вестника. :)
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 10