Новини: Промените в сезон 5.4 можете да откриете тук - http://forum.bgmafia.com/index.php?topic=65221.0

Автор Тема: Тема за ограбени хора чрез скайп  (Прочетена 13545 пъти)

antonpram_bg

  • Модератор
  • *****
  • Публикации: 2331
  • Репутация +0/-0
Напоследък има измамници в играта, които искат да им пишете в скайп и ви казват че ще ви дадът програма с която УЖ ще вземете кредити или пари в играта. Начина по който могат да ви измамят може да се мени, но последствията са винаги едни и същи - като си пуснете програмата, се оказва, че това е вирус, който ви праща паролата от играта директно на измамника. След като вашият акаунт е откраднат, крадецът влиза и срутва всички сгради от акаунта ви, прехвърля или подарява всичките ви неща, включително и изтегля заем като си прехвърля и парите от него. След като акаунта е напълно ошушкан, той започва да извършва измами чрез него като пише на нови и нови хора, които в бъдеще да мами. Естествено много много бързо засичаме измамата и банваме акаунта, но този акаунт все пак е бил на някой играч, който след бана няма да може да си влезе в акаунта.

В тази тема ще напиша инструкции за хората, които са измамени по този начин и които не могат да си влязат в акаунта, защото е баннат. В случая само и единствено за целите на възстановяване на акаунта им им се поволява да регистртират втори акаунт, с който да пуснат доклад в играта. Пояснявам, че след като си върнат акаунта, този втори акаунт ще бъде баннат за да не противоречи на правилата.

Преди да регистрирате новия акаунт трябва да сте се уверили че акаунта ви наистина е баннат. Ако само е сменена паролата ползвайте забравена парола. След като сте си върнали паролата и играта ви пише, че сте баннати пуснете доклад в менюто Администрация. Задължително докладът трябва да е написан от компютър, с който сте играли преди, за да може да се докаже, че вие наистина сте бил собственик на акаунта.

Внимание - ако пишете доклад по този случай от друг компютър (а не от който е играно в играча) рискувате да получите БАН по IP!
« Последна редакция: 4/11/2014 01:10:26 am от antonpram_bg »
Престиж се гради всеки ден, а се губи за един миг...