Казвам се Явор Руменов Караманов от град Бургас. Завършил съм математическа гимназия Акад. Н. Обрешков град Бургас випуск 88. Приеха ме в УНСС Макроикономика, но след 1вата година (неуспешна и демобилизираща за мен) се прехвърлих в НБУ където днес следвам 3та година Архитектура.
Тренирам Муай Тай в спортен клуб ЦСКА в София. Обичам да спортувам много, ако трябва да съм честен през последните 4-5 години не се сещам да е имало дори 1 седмица, в която да не съм правил някакви физически упражнения от всякакво естество, дори когато ми оперираха ръката (контузуя) просто бягах 2 месеца, за да държа тонус

. Спортувам, за да се чуствам добре, за да имам тонус, за да имам самочуствие, за да има и то покритие,

въобще спорта ми е дал много и го уважавам много във всичките му аспекти. Голямата ми страст на тази тема остават бойните изкуства (всякакви) и футбола, тях ги практикувам и най-често.
Любимите ми филми са Белязания, Кръстникът, Гладиатор, Стар Ларс и други яки филми

Слушам всякакъв вид музика, Чалга, ретро, СИ ТИ ТИВИ

и всичко, но когато съм сам най-обичам черното и Бг-рапа....
Обичам също така хубавите жени, уважавам готините хора с чуство за хумур, хора с изграден характер, хора с достойнство и изградена ценностна система, мислещи хора. Умея да комуникирам еднакво добре с хора от всякакви сфери и с различно обществено положение. Не съм материалист по-принцип, когато харесам някой отвътре как изглежда е без значение. Не класирам хората по пол, раса, цвят на кожата, религиозни убеждения и прочие. За мен е важно душата да чиста. Душата - това си ти!
Не вярвам в Бог, но уважавам религията и вярвам, че е измислена, за да прави хората по добри. Вярвам в други висши сили, но те си имат име - НЛО

Не обичам да съдя, мразя да ме съдят. Вярвам, че всеки е свободен да прави каквото си иска, щом е достатъчно зрял да носи отговорност.
За играта:
Надут, сладкодумец, все още непобеден, един от най-добрите или просто BGRa3oR

1ви сезон Капоне (след бетата)
Банда CRANK Най-похвалното, е че приятелите от тази банда преди 4 години останаха и до днес!
Учих се в Капоне и малко в Ностра.
Основоположник на 2 от най-силните банди в играта и до днес.
Когато имам време правя от обикновенните играчи - необикновенни

Когато играя - горя и паля всички, които играят заедно с мен.
Пефекционист, максималист, новатор. Винаги усмихнат, вечен оптимист.
Постижения:
Бос на най-силната банда в сезон територи (БелиМадами)
5то място в сезон Територи
3то Място в сезон (забравих му името)
1во място в Бонус сезон 1 на България
1во място в Бонус сезон 1 в света
1во място в Бонус сезон 2 на България
1во място в Бонус сезон 2 в света
Видял съм всичко в тази игра и винаги има какво да науча. Успех на всички фенове на играта когато имам време ще ви помагам със стратегии в тази тема!