Новини: Промените в сезон 5.4 можете да откриете тук - http://forum.bgmafia.com/index.php?topic=65221.0

Автор Тема: Правила и пояснения  (Прочетена 2961 пъти)

DiSrespect

  • Админ
  • ****
  • Публикации: 477
  • Репутация +2/-2
  • hip-hop хоп-троп
Правила и пояснения
« -: 21/10/2010 07:17:38 pm »
Правила:
        Темите в раздела са изцяло ориентирани към споделянето на опит между играчите. Всеки има право да опише начина, по който играе , определена насока от играта или как най-пълноценно според него може да се използва дадена опция или група опции в играта. Това се извършва напълно доброволно и безвъзмездно.

        В под-раздели "Съвети и трикове" и "Опции в играта" се публикуват само теми, чието съдържание е валидно за последната ( действаща ) версия на играта. Теми със съдържание за предишни версии ще бъдат премествани в под-раздел "Архив".

        Всяка тема е нужно да носи точно наименование, което описва най-пълно съдържанието и, както и написана в скоби версията на играта, за която се отнася. (например:”Бързо сваляне на риск(v2.0)”, “Как да арестуваме(retro)”).

        Коментарите към всяка тема е нужно да са свързани конкретно със съдържанието, като всеки спам-пост и спам-тема ще бъдат наказвани сурово.

        Коментари и теми, повтарящи вече съществуващи (на същия или друг потребител), написани, за да се отчитат мнения/активност ще бъдат наказвани!


Пояснения:
Това е раздела, в който можете да спечелите най-бързо положителна репутация. Колкото повече споделяте и помагате на други играчи – толкова по-бързо ще трупате положителна репутация, НО в същото време това е и раздела, в който можете да получите най-лесно наказание, ако нарушавате изискванията!
За по-добро усвояване на прочетеното е желателно всяка тема да съдържа снимки ( скрийнове ) от играта, които най-точно да описват и представят съдържанието на темата.
« Последна редакция: 15/09/2011 01:25:54 pm от ThatSomeone »
...наглед всичко е просто и всеки дава мнение, един - ей така, друг за поощрение.