Новини: Промените в сезон 5.4 можете да откриете тук - http://forum.bgmafia.com/index.php?topic=65221.0

Автор Тема: BGMAFIA 2.0  (Прочетена 19934 пъти)

antonpram_bg

  • Модератор
  • *****
  • Публикации: 2329
  • Репутация +0/-0
BGMAFIA 2.0
« -: 16/01/2011 03:05:16 am »
След дълго чакане най-накрая можем да споделим с вас част от новите опции за нашата нова версия на играта - BGMAFIA 2.0. Обещаните подобрения за BGMAFIA 1.5 са изпълнени изцяло, като сме добавили и нови опции, с които се надяваме , че играта ще стане още по-интересна и сме решили проблеми, които до сега тормозеха част от играчите. Какво ново ще видите в нашата нова версия (извиняваме се, че скриншотовете са на английски език, играта се прави в България, но оригинално в момента работим на английски език):

1. Всички предмети в играта ще имат ъпгрейди. Всяко куче, кола или оръжие може да се подобри, след като му направиш ъпгрейд. Всеки ъпгрейд ще добавя атака към текущата за даденото оръжие.

2. Нов и подобрен инвентар - визуално въоръжаване с провлачване на всеки предмет върху героят.


3. Добавени са 9 нови породи кучета.
4. Колите вече не дават защита, а атака.
5. Всяко оръжие, куче или кола ще дават определено количество атака. Това количество винаги ще бъде еднакво и няма да дава процентно повече атака, а фиксирано количество атака. Всеки предмет изисква нужно ниво на играчът за да може да се търгува с него или да се въоръжава.
6. Големи бонуси, когато минеш в по-горно ниво. За всяко ниво, което успешно преминеш ще получаваш сила, интелект и сексапил. Освен това ако станеш прекалено слаб за твоето ниво няма да губиш повече показатели, както и всеки, който те бие няма да получава показатели от теб.
Стимулантите ще бъдат изменени в хода на играта, като ще бъдат по-евтини от колкото са в момента!
7. Споменахме ли, че нивата в играта вече ще бъдат 120? Освен това ще бъдат малко по-лесни от колкото са в момента, за по-големите нива.
8. Баровете вече имат нов интерфейс: 


9. Контрабандиста вече ще бъде с нов дизайн и винаги ще знаеш какво ще ти достави без никакъв риск.

10. Дори специалните предмети ще имат нива. Макар, че няма да могат да се ъпгрейдват от играчът ще можеш да имаш специален предмет на 5то ниво, което ще дават 5 нива на даденото умение. За сметка на това броят на специалните предмети е намален на 10 броя.


11. Битките вече са без значение дали играчите са онлайн или не. За сметка на това ако някой те пребие няма да губиш сила, интелект и сексапил, а дори ще печелиш опит.
« Последна редакция: 31/01/2011 11:33:43 pm от antonpram_bg »
Престиж се гради всеки ден, а се губи за един миг...

DiSrespect

  • Админ
  • ****
  • Публикации: 477
  • Репутация +2/-2
  • hip-hop хоп-троп
Re:BGMAFIA 2.0
« Отговор #1 -: 31/01/2011 03:51:44 pm »
Начало на BGMAFIA 2.0 - 04.02.2011, 18:00 часа!
...наглед всичко е просто и всеки дава мнение, един - ей така, друг за поощрение.