Новини: Промените в сезон 5.4 можете да откриете тук - http://forum.bgmafia.com/index.php?topic=65221.0

Автор Тема: 5 години BGMAFIA  (Прочетена 11133 пъти)

antonpram_bg

  • Модератор
  • *****
  • Публикации: 2331
  • Репутация +0/-0
5 години BGMAFIA
« -: 6/06/2011 10:07:42 am »
BGMAFIA навършва 5 години. Какво се случи за 5 години?

След дълго време програмиране и безсънни нощи беше създадена играта BGMAFIA.COM. След няколко месеца на алфа и бета тестове стартирахме нашата първа официална версия на 06.06.2006 година. От тогава сме преживяли много премеждия и приятни моменти. През 2007 година играта за малко можеше да бъде закрита след недоброжелателна намеса на НСБОП. Тогава благодарение на вас, играчите, ние успяхме да се върнем и да продължим успешния си път до днес. Разбира се няма как да забравим и финала на сезон NOSTRA (първата NOSTRA) когато победителят дари голямата награда (компютър) на дом за сираци. Това ни показва, че макар играта да е със съдържание, което някои биха счели за негативно, в играчите ни се крие много повече доброта от колкото в други прехвалени и т.нар. "позитивни" проекти. Наскоро решихме да направим фонд, с който да събираме средства за нуждаещи се хора, като играчите на играта ще определят за какво да се похарчат натрупаните (надяваме се) дарения от играчите. Ще бъде пусната специална тениска по случай 5 годишнината на играта, като 2 лв. от всяка една от закупените тениски ще се задели за този фонд. Вие, играчите ще определите за каква кауза да бъдат дарени тези средства.

В началото започнах с безсънните нощи. Благодарение на вас, те все още не са свършили. Продължаваме да претворяваме играта по начин, по който се надяваме тя да ви става по-интересна, по-приятна и по-добра. Не сме забравили и за любителите на Ретро сървърите. За тях ще стартираме Ретро версия, която ако е успешна (има достатъчно играчи) ще оставим за постоянно, без разбира се да спираме да развиваме настоящата версия на играта.

Да не забравим и многото награди, които раздадохме до сега:
Компютър, незнаен брой флашки и mp3 player-и, PSP-та, Play Station, знамена и фланелки, сегашната награда iPad (която предстои да бъде спечелена) и разбира се бонус сезонът, в който наградния фонд от 10 000 евро беше разграбен почти изцяло от българи. През това време играта се разви и вече можем да се похвалим с постоянното присъствие в доста европейски и извън европейски страни.

Нищо от това нямаше да е възможно ако не бяхте вие - нашите поддръжници, които ни останахте верни през всичките 5 години. Разбира се не забравяме и новите играчи, които тепърва ще се потопят в магията наречена BGMAFIA.

Благодарим ви, че сте с нас!
« Последна редакция: 6/06/2011 12:21:34 pm от antonpram_bg »
Престиж се гради всеки ден, а се губи за един миг...