Новини: Промените в сезон 5.4 можете да откриете тук - http://forum.bgmafia.com/index.php?topic=65221.0

Автор Тема: Предложение към бандите от топ4 (както и всички останали, които имат желание)  (Прочетена 3139 пъти)

Kazeshini

 • Гост
Доста теми станаха, които пускам в последно време, но не малко идеи ми се въртяха из главата с дни. Някои все още не съм ги дообмислил, други съм ги забравил, трети вече са реализирани. Тази е една от идеите, които те първа ще бъдат развивани, но е идея която няма как да осъществя сам, нито с помощта на някой от бандата. Това е идея, която изисква сътрудничество между най-силните банди в играта.

Не съм сигурен дали идеята ще ви допадне във вида в който ще Ви я предоставя, но смятам че ако има желание от Ваша страна тя може да се развие и да пожъне успехи. Може би някои от вас знаят, други не, но банда ТурбоМадами проведе конкурс, чрез който избра трима нови члена, които да имат възможността да се присъединят към бандата и да видят какво представлява играта на най-високо ниво. Темата за конкурса може да намерите ето ТУК.

Идеята ми е, останалите 3 банди от топ4 да проведат свой собствен конкурс, със свои правила и изисквания, или дори ако трябва да изберат трима нови члена на случаен принцип. Ще попитате "За какво ни е да го правим?" Отговора е доста прост, ако във всяка една от първите банди влязат по трима човека - това прави дванадесет души, които ще имат възможност да се учат да играят в най-добрите банди в момента.

Предложението ми е, тези гангстери избрани от всяка една банда да бъдат обучени от нея. Както добре знаем всяка по-добра банда се различава от останалите. Идеята е една и съща, но изпълнението е различно. Може да се каже че всяка банда практикува различен стил на игра, който да бъде предаден на "новото поколение". Т.е. на играчите които ще изберете. Обучението да продължи един месец, след което всеки един от новите членове да бъде изгонен (или доброволно да напусне бандата) и всички 12 гангстера да сформират една нова банда. Това ще е истинският тест за тях - ако успеят да се разберат и приложат всичко научено - ще станат играчи от топ ниво и може би бъдещи конкуренти, както на нас така и помежду си. Най-малкото което може да се постигне по този начин е да има повече уважение между играчите и по-малко "помия" да се излиза над претендентите за спечелването. Освен това - кой не обича добрата конкуренция?


Знам че идеята е изключително трудно осъществима, тъй като записи от много, много, много неща. Ще се опитам да дам отговор на някой от тях.

Първото е - ще паснат ли играчите на бандата и няма ли да създават прекалено много проблеми? - Да, това е риск, който всяка една банда ще поеме, но за това са конкурсите, за да можете да отсеете кандидатите и да изберете тези, които смятате че най-много заслужават.

Второ - Не е ли прекалено много загубено време и нерви? - Да, прекалено много е, но нека бъдем реалисти - по колко отделяте за играта? 7-8 часа? Повече? Можете да го използвате за да направите нещо добро за някой, чиято мечта е ваша реалност.

Трето - Играчите ще бъдат ли съгласни? - Едно от условията на конкурсите, с които ще трябва да са наясно :)

Четвърто - Ще се разбират ли в новата банда? - Както вече казах това ще е истинския им тест, ако се разбират ще спечелят от това, ако ли не - те губят и съответно ние си губим времето, което е най-големия минус на идеята.

Пето - А ние какво печелим? - Моралното удоволетворение от това, че сте помогнали на някой. Без да Ви обиждам, но смятам че е чувство което отдавна не сте изпитвали :)
« Последна редакция: 8/06/2011 08:07:54 pm от Kazeshini »

emo_vladi

 • Публикации: 77
 • Репутация +1/-2
Само за 2.5  ли става дума

Kazeshini

 • Гост
Не разбира се. Целта е да се помогне на новите играчи, без значение дали са в 2.1 или 2.5.

DiSrespect

 • Админ
 • ****
 • Публикации: 477
 • Репутация +2/-2
 • hip-hop хоп-троп
Готина идея :) Харесва ми момента с продължаването на "клана" и предаването на стила, знанията и етиката на бандите. Това може да донесе съвсем нов привкус на самите играчи от играта.

Дано успеете да се организирате и да осъществите идеята.

Напомням ви, че и СТРАНИЦАТА НА ИГРАТА ВЪВ FACEBOOK също дава възможност да достигнете до доста играчи.

Успех!!!
...наглед всичко е просто и всеки дава мнение, един - ей така, друг за поощрение.

Kazeshini

 • Гост
Ами в темата ако имаш нужда от помощ по организиране на конкурса, можем да контактуваме в скайп, фейсбук и общо-взето навсякъде  :) Когато се съберем 4 банди, които имаме желание да участваме в този проект той ще започне, като ще комуникираме през цялото време  :)

Zaio-Baio

 • Публикации: 14
 • Репутация +0/-0
И аз искам да участвам в този проект.Играя почти от създаването на играта в началото "не знаех къде се намирам", но с течение на времето разбрах доста от тънкостите на играта дори този сезон (2.5) разбрах още нови неща. В играта се пиша ГацоБацов и бих участвал в такава банда която обучава нови попълнения  :) За предпочитане е да ми пишете в играта, защото не влизам често във форума.
« Последна редакция: 8/06/2011 11:25:52 pm от Zaio-Baio »

DiSrespect

 • Админ
 • ****
 • Публикации: 477
 • Репутация +2/-2
 • hip-hop хоп-троп
Желаете ли темите да бъдат преместени в раздел "Лично пространство" в подраздел Банди? Така темите Ви няма да се губят на фона на останал спам в този раздел.
...наглед всичко е просто и всеки дава мнение, един - ей така, друг за поощрение.