Новини: Промените в сезон 5.4 можете да откриете тук - http://forum.bgmafia.com/index.php?topic=65221.0

Автор Тема: Как се печели турнир по измъкване.  (Прочетена 2693 пъти)

bpenkov

 • Публикации: 40
 • Репутация +0/-0
Реших да напиша един малък пост, за да помогна на начинаещите играчи.

.Първо - Защо въобще ми е да печеля и да участвам в турнири?  ??? - Турнирите са лесния начин, безплатния начин, за да вземете най-различни предмети, които иначе няма как да спечелите (Спец. Коли, Кучета, Уръжия - Радио, Бокс и тн.). Съответно вие може да си решите след това ще ги разменяте ли, ще ги подавате ли или ще си ги ползвате.

Да започнем с това какво ни трябва.. Трябват ни 24 свободни часа, 2 кредита, много желание и нерви.
-24 часа - трябва да влезете в абсолютно всеки бунт, който става.
-2 кредита - за записването в турнира
-Много желание и нерви - за 24-те часа
:)

Да започнем стъпка по стъпка.
1.Логично е, че първо трябва да се запишете - няма значение кога ще се запишете, но няма да е лошо да изчакате 30-тина мин преди началото на турнира, за да сте сигурни, че 10 човека ще се съберат.

2.Бъдете готови веднага след началото на турнира да влезете в затвора турнира почва в 18:02 - в първия бунт се записвате (ако има течащ бунт - още по-добре). До тук - добре, започнахте. Сега трябва просто да следите кога излизате и веднага да влизате след като излезете от затвора, да следите за науспешни бунтове и тн. (защото когато е неуспешен става много по-бързо следващия бунт.)

3.Как се вдига най-бързо риск? - Ами това, което аз правя е Банкомат(2-те), Бизнесмен(Изнуди) и Гъзар(Открадни колата) ЗАДЪЛЖИТЕЛНО обаче е да го правите на улица с патрулка (вдига и сваля x2 риск). Общо това ще ви вдигне 470 риск + 50 за дето сте участвали в бунта - 520 риск, за хората (по-големи нива) за които това не е достатъчно може да повторите действията на друга улица с патрулка или просто да направите още някое престъпление по картата, което дава висок риск.

4. Продължавате така цялата нощ и целия ден от 18:00 вечерта до 18:00 вечрета на следващия ден.
-Най-бързи са бунтовете рано сутринта, а най-бавни са след между 00:00 и 03:00 часа, защото хората влизат в затвора (за да не ги бият) и излизат от играта. Това супер много забавя самите бунтове - но сега ще ви уверя, че това не е нещо лошо.

5.ПАЗЕТЕ СИ ИГРАЛНОТО ВРЕМЕ! - това е нещо повече от много важно. След като настъпи 00:00 (6 часа началото на турнира) времето ви се нулира - имате 10 часа игра, а 18 часа през които трябва да играете. Хубаво е когато почва турнира да ви остават 6 - 6:10-15 мин игрално време, за да можете пре-спокойно да цъкате да 12. След 12 е трудната част - трябва да влизате и излизате постоянно. Когато влезете в бунт и остават примерно 30 човека - излезте за 10 мин, когато влезете веднага в затвора и после в бунта и пак повтаряте, без ЛС-та, без боеве, без банди, без казина - без нищо! (Освен ако по ваша преценка, на ваш гръб решите, че можете да го направите). Е добре де има екстра + 2 часа - защо така да правя? - Повярвайте и с екстрата е трудно, а 10 кредита е безсмислено да давате, ако ще може да си го спестите - така и така, ще го правите това с влизането и излизането.
*Ако видите, че игралното време се качва и няма да успеете до края на турнира да играта - купете 10 кредита от черния, за да може когато ви блокира играта (достигнете 10 часа) да ги платите и да си получите бонус часовете.*

6. Колко кредита и карти за измъкване ще ми трябват? - Ами това зависи от конкретния турнир, но ако не изпускате бунтове ще навъртите близо 200.. Видях хора този турнир от рано хабят кредити (или) карти - което е глупаво, и ще обесня защо - някой хора направиха следната грешка - бам 10-тина излизания преднина и излизат за 5-6 часа - да обаче за тези 5-6 часа другите ще направят 30 измъквания (примерно) - това означава, че са си похабили кридите/картите. Хубаво е да си пазите 10-20 карти за края на турнира - мен не ми се наложи да използвам, за да спечеля - другите участници им беше изгоряло времето, други вече си ги бяха изхарчили, трети просто бяха прекалено назад.
-Има и друг вариант, ако имате кредити - праскате 200 измъквания още в началото на турнира и си спите спокойно - не забравяйте обаче, че това НАПЪЛНО обезсмисля цялия смисъл на това да играете в турнир, вие няма да сте на печелба, а на загуба и просто ще прецакате останалите играчи.

Съвет: НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ ТУРНИРА, ако знаете, че няма да можете да сте 24 часа пред компютъра или знаете, че  няма да се справите с натоварването. Хубаво е ако имате брат/сестра/приятел, който да ви помогне.
--
Надявам се да съм ви бил полезен!  :P
« Последна редакция: 12/06/2011 09:28:00 am от bpenkov »

Raincatcher

 • Публикации: 29
 • Репутация +0/-0
Re:Как се печели турнир по измъкване.
« Отговор #1 -: 12/06/2011 09:07:47 am »
Според мен пък темата е супер! Много си се постарал и ще бъде много полезна за всеки играч! (както и за мен) :D

RELOADED

 • Администратор
 • *****
 • Публикации: 2452
 • Репутация +2/-2
 • Ти вече ще си "Бай Гошоу СпамерЪ!"
Re:Как се печели турнир по измъкване.
« Отговор #2 -: 11/09/2011 03:26:41 pm »
Авторът ще получи +1 репутация, след като добави снимков материал към тестът си :)

ThatSomeone

 • Публикации: 272
 • Репутация +3/-3
Re:Как се печели турнир по измъкване.
« Отговор #3 -: 11/10/2011 11:07:01 pm »
Ще помоля автора да ъпдейтне темата си и да добави ( 2.7 ) към заглавието.
Високи, сини планини,
Реки и златни равнини
Небе, по-нежно от коприна –
Това е моята родина!