Новини: Промените в сезон 5.4 можете да откриете тук - http://forum.bgmafia.com/index.php?topic=65221.0

Автор Тема: нОу БрЕйНзЗз КлАн-->А...Т...А...К...А  (Прочетена 6729 пъти)

Греховен

 • Публикации: 109
 • Репутация +0/-0
 • A...T...A...K...A
Ей, много яко разделче наистина :)))

И такаааа...имало едно време...

Всичко започна с сървър "Beta". Беше средата на сезона, ясно помня играчи като Николов, Акулата, Танца, Овиво, Антон...Някъде прочетох в форума, че някой започнал да играе заради сайта kefche.com...Хаха аз също видях банерче на мафията и реших да пробвам :) Започнах сам, както всички вас в бетата. Играх 2-3 дни максимум и наистина ми писна да мърдам в респекта с по 1к на ден  :D. Спрях за около 2 седмици. Дойде някаква ваканция и аз пак влязох. Хареса ми, по неизвестна причина и до днес. Имаше играчи, които бяха дръпнали много, беше почти невъзможно да ги настигна, но...Бягал съм от даскало за да я играя тая игра ::), биех се наитина много. След около 1 месец бях на около 50 място в класацията. Запознах се с много хора докато стигна позицията си. Направих банда името и не беше много ясно в началото...След няколко дни вкарах само приятели и познати, които играеха :) Всички бяхме на почти един и същ респект. Аз бях малко над тях, 2м над тях бях, но бях около 7м общ респект. Сработихме се биехме на ред, но имаше банда, която наистина ни правеше играта интригуваща...THE GLOBAL LEADERS биеха ни нон-стоп...дразнеха ни адски много :)))) И така новородената банда нОу БрЕйНзЗз КлАн стана "ANTIGLOBAL". Помня как всички се написахме Антиглобал с числата до 12 :) Обърквахме ги, не знаеха кой са набили и кой не. Беше забавно :)
След толкова бой и нерви в Бетата все пак завърших на 11 място в класацията и в банда THE GLOBAL LEADERS.

Не помня името на следващия сезон (този след бетата), но стартирахме в пълен екип всички от нОу БрЕйНзЗз КлАн заедно срещу THE GLOBAL LEADERS. Бяхме втори биехме всички. Помня, че целта ми беше да набия whiteshark...е направих го но,...От някъде изкочи един играч, който имаше за цел да набие мен. Този играч се пишеше ManUnited или нещо такова. Биех го много, явно го нахъсвах да ме стигне по-бързо :). Стигна ме даже ме надмина...Помня ясно дните, когато в един ден и той ме биеше и аз го биех ;D
Неговата банда беше на дъното на първа страница в класацията. Името им беше А...Т...А...К...А. Много ме дразнеха, и те го знаеха. Докато не дойде денят в който МанЮнайтед реши да ми напише писмо. В него пишеше, че и двамата имаме една цел да направим банда която да се противопостави на THE GLOBAL LEADERS. Аз проявих интерес и му отговорих с въпрос, каква му е идеята. Хектор (ManUnited) ми каза да взема 5 от мойте момчета, и той щял да вземе 5 от неговите. Идеята му беше да се съюзим. Съжалявам, че не пиша имена, беше отдавна и не помня много :) След това писмо си разменихме скайповете. Всички помните преди, че за да сте добра банда ви трябва задължителен общ чат в Скайп. Ноу брейнззз клан си имахме чат. Бях отворил общия чат и началото на скайп. Изкочи ми прозорец с чужд общ чат. Беше чатът на Атака. Помня че се запознахме всички аз вкарах моите момчета в чата на А...Т...А...К...А . Станахме съюзници. Даже предадох лидеството на Вальо (Troqneca-nBzZz-) и отидох при тях. Стоях там няколко дни и се върнах в -нБзЗз-. Всичко вече беше решено избрах мойте момчета за атака както и Хектор беше избрал свойте.

Хората от нОу БрЕйНзЗз КлАн бяха:
WHITEDEVIL
Troqneca
Extazy
Amgull
Rebellion или ZNC
Osiko

Хората на Хектор бяха:
РуСНаk
А...Т...А...К...А._. (Тед)
WestHam
agrar
marutka

Сезона завърши започна новия..

Започнахме всички в горе посочения списък, беше уникално. Атмосферата беше много нова и приятна за мен. Всичко вървеше много добре...Бяхме пред THE GLOBAL LEADERS. Те бяха 5 добри играча срещу 12 добри играча...Трябваха промени, изгонихме 2 от мойте и един мисля от техните. Вкарахме едно момиче (Boraks) и мисля, че тогава вкарахме Даката (Lampard, Nqkavtam). Бяхме много силни мислехме, че няма как да ни мине никой когато whiteshark, nikolov, Tanza и другите от THE GLOBAL LEADERS решиха да се съюзят с една нова банда името им беше "Черната ръка на закона". Там бяха 3ма от най-добрите играчи, които бях виждал. А именно: n-C-u-X-o, patsorluk, OvivO. Овиво дойде при нас, скара ни. Хектор не го харесваше от началото...А...Т...А...К...А беше ударена доста добре. След време Психо, Пацорлък и Овиво отидоха в THE GLOBAL LEADERS.
Стана невъзможно за игра завършихме на 2 място макар и първата страница да беше заета от нашите имена...Истината е, че тогава незнайно как Глобал лидърс дръпнаха за 2 дни адски много. Имахме съмнение, че създателя на тази банда antonpram_bg помагаше на whiteshark. Повярвайте ми, нямаше как нормално да вдигнеш такъв респект за два дни. Беше невъзможно.
След тази случка всичко свърши. Имаше обидени на играта, бяха дадени много пари от някои играчи. Знехме всяка една тънкост в играта. Нямаше начин да победим Глобал лидърс. Спряхме да играем, бяхме изиграни.

След този сезон, следваха опити за възобновяване на А...Т...А...К...А, но не беше същото и изведнъж всички спряхме.
Имахме съюзници, банди достойни за игра:
Хулиганите, Стара Школа, съжалявам но не се сещам за другите :)
И в момента има хора от А...Т...А...К...А играещи в bgmafia.com

Благодаря за отделеното място в раздела. Успех на всички! :)


По памет А...Т...А...К...А завърши в следния състав:
А...Т...А...К...А... (Хектор)
А...Т...А...К...А.-. (Тед)
scareface (Румен)
Boraks (Диди)
smith209 (Аз)
ZNC (Дидо)
PyCHak
Extazy (екс :))
WHITEDEVIL (Дявола)
Osiko (Оси)


« Последна редакция: 9/11/2011 02:53:11 pm от Анти-играч 209 »

A...T...A...K...A..

 • Публикации: 114
 • Репутация +0/-2
 • GLORY GLORY MANUTD !!!
Re:нОу БрЕйНзЗз КлАн-->А...Т...А...К...А
« Отговор #1 -: 25/01/2012 07:49:23 pm »
Ех Смит върна ме много назад във времето ...Благодаря ти за тази тема.Доста време отделихме на тази игра.Сега пак цъкаме по разни игрици и пак мачкаме всичко:)Само ще допълня ,че банда А...Т...А...К...А взехме един Сезон когато Varara стана първи.
Ще говоря с Киро Мастиката и знае ли човек някой ден може и да направиме един сезон като в добрите стари времена:)

ДА СИ НАЦИОНАЛИСТ НЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ А ГОРДОСТ ЗА ВСЕКИ КОЙТО ОБИЧА РОДИНАТА СИ!

MJoy

 • Админ
 • ****
 • Публикации: 583
 • Репутация +1/-1
Re:нОу БрЕйНзЗз КлАн-->А...Т...А...К...А
« Отговор #2 -: 25/01/2012 08:02:04 pm »
Страхотна банда бяхте.. Как Ви завиждах и исках да играя с Вас , но така и не се получи въпреки, че в един сезон получих 6 покани да вляза и всеки път в последният момент  някой я махаше.. И така си останах обидена , но пък щастлива, че можех да дразня Руснака  и да се закачам с бачо Хектор като трошах сума ти кредити за засади ... Вярно - беше страхотна банда , която много уважавах и никога няма да забравя смърфа Иво , който остана приятел до край с мен независимо, че играех в мадамите и в машините  ( вечните Ви врагове ;) _ Ще се радвам ако отново се върнете в играта въпреки, че тя вече не е това , което беше !
С поздрав : Ice Queen
Не стига, че гърми да ме трепе, а и святка....да види къде съм.

GolaVoda

 • Публикации: 132
 • Репутация +1/-1
 • YNWA!
Re:нОу БрЕйНзЗз КлАн-->А...Т...А...К...А
« Отговор #3 -: 25/01/2012 08:16:44 pm »
Бандата беше страхотна..Радвам се че имах възможноста да играя с вас момчета..Смите ти,Дидо,Никито и Тед ми бяхте фейвърити  :-[ :-* :-* ::)

TylеR

 • Публикации: 354
 • Репутация +0/-9
Re:нОу БрЕйНзЗз КлАн-->А...Т...А...К...А
« Отговор #4 -: 25/01/2012 08:59:21 pm »
Не се връщайте, безсмислено е, в играта я няма старата тръпка, единствено сийтърство и много кредити.. :(
УсмивчоУсмивчо 2

TheDog

 • Публикации: 267
 • Репутация +4/-9
 • ITALIA FTW
Re:нОу БрЕйНзЗз КлАн-->А...Т...А...К...А
« Отговор #5 -: 25/01/2012 10:57:21 pm »
Наистина добра банда... Помня как през развитието си на играч съм и мразил и обичал Хектор... В крайна сметка банда АТАКА играха с ХУЛИГАНИТЕ 1 сезон и стана тя каквато стана - цензура всички...Старите времена бяха по-готини ;) Беше приятно да се играе с Хектор, румбата и компания...

Греховен

 • Публикации: 109
 • Репутация +0/-0
 • A...T...A...K...A
Re:нОу БрЕйНзЗз КлАн-->А...Т...А...К...А
« Отговор #6 -: 26/01/2012 07:54:43 pm »
Ех Смит върна ме много назад във времето ...Благодаря ти за тази тема.Доста време отделихме на тази игра.Сега пак цъкаме по разни игрици и пак мачкаме всичко:)Само ще допълня ,че банда А...Т...А...К...А взехме един Сезон когато Varara стана първи.
Ще говоря с Киро Мастиката и знае ли човек някой ден може и да направиме един сезон като в добрите стари времена:)

Много се надявам да има такъв сезон, в който да се разберем да поиграем макар и малко :) радост и удоволствие с много емоции - това ще помня от бандата :) Живи и здрави да сме, тва е най-важното :) Поздрави на всеки прочел темата..знайте, че това беше бгмафия а именно приятелствата макар и някой виртуални (даже повечето), приятните моменти с стойностни хора..Благодаря най-вече на всички, които ни търпяха в нервните моменти... :)

Наблюдател

 • Лидер
 • *
 • Публикации: 183
 • Репутация +1/-1
Re:нОу БрЕйНзЗз КлАн-->А...Т...А...К...А
« Отговор #7 -: 26/01/2012 10:33:56 pm »
Нищо лично към никой от бандата, но това е банда която аз не уважавам. Вярно е, че има страхотни хора в нея, но като цяло съм видял предимно "лоши" неща от тази банда :D Имайки предвид хората които са (бяха) в нея, до голяма степен е разбираемо де...

Офтопик: Бачо Хекторе, нали не се опитваш да ми кажеш, че в София-та МАЧКАШ? :D:D

TheDog

 • Публикации: 267
 • Репутация +4/-9
 • ITALIA FTW
Re:нОу БрЕйНзЗз КлАн-->А...Т...А...К...А
« Отговор #8 -: 27/01/2012 12:50:01 am »
Хекторе, коя игра играеш, пиши на лично!

Ra3oR

 • Лидер
 • *
 • Публикации: 752
 • Репутация +13/-11
 • LOVER! I love u !
Re:нОу БрЕйНзЗз КлАн-->А...Т...А...К...А
« Отговор #9 -: 27/01/2012 07:28:06 pm »
Единственото хубаво на тази банда беше да им биеш членовете, а те носеха на бой .

Шегувам се, но радващо е, че ги няма. Не може цял живот да играеш бгмафия
Кефи ме да се бъзикам, закачам, шегувкам и ебавам с вас ве, маняченца... Какъв е проблема??? Why so serious???

И за мен е задължително да се пишат само хубави неща, защото само това заслужавам!

kadaffiтурбото

 • Публикации: 8
 • Репутация +0/-0
Re:нОу БрЕйНзЗз КлАн-->А...Т...А...К...А
« Отговор #10 -: 27/01/2012 07:37:15 pm »
е как да не може бе чичо смайл е живото доказателство ::)

Валентин

 • Модератор
 • *****
 • Публикации: 310
 • Репутация +1/-1
 • Atheist
  • vslavov.com
Re:нОу БрЕйНзЗз КлАн-->А...Т...А...К...А
« Отговор #11 -: 29/04/2012 06:34:10 pm »
Това са двете банди, които никога няма да забравя, АТАКА и нБзЗз!

Адаш, ако помниш се бихме 1-2 седмици, преди да станем приятели. :P
# Asus P8Z68-V
# Intel i7-2600k
# CM 212+
# Asus GTX680
# 4x8GB A-Data Premiere Pro
# 1TB Seagate SATAIII 64MB
# A-DATA SSD S511 60GB SATAIII
# Corsair TX-850 850W
# Thermaltake Spacecraft
vslavov.com

ОбичамРусиКаки

 • Глобален модератор
 • *****
 • Публикации: 5275
 • Репутация +35/-35
 • thunderr123
Re:нОу БрЕйНзЗз КлАн-->А...Т...А...К...А
« Отговор #12 -: 29/04/2012 06:36:53 pm »
Имам добри спомени от АТАКА..
Добри хора са.  :)

Греховен

 • Публикации: 109
 • Репутация +0/-0
 • A...T...A...K...A
Re:нОу БрЕйНзЗз КлАн-->А...Т...А...К...А
« Отговор #13 -: 1/05/2012 10:56:47 am »
Това са двете банди, които никога няма да забравя, АТАКА и нБзЗз!

Адаш, ако помниш се бихме 1-2 седмици, преди да станем приятели. :P

Хаха дам :) Пиши на лично, че не знам кво става с теб :)

favo..

 • Публикации: 4
 • Репутация +0/-1
Re:нОу БрЕйНзЗз КлАн-->А...Т...А...К...А
« Отговор #14 -: 5/02/2013 12:21:14 pm »
помня тези времена  редовно ми скачаха но играта беше по добра от сегашните.ГОЛЯМ  КУПОН СТАВАШЕ