Новини: Промените в сезон 5.4 можете да откриете тук - http://forum.bgmafia.com/index.php?topic=65221.0

Автор Тема: Как да бием агенти (v.3.0)  (Прочетена 2059 пъти)

ОбичамРусиКаки

  • Глобален модератор
  • *****
  • Публикации: 5275
  • Репутация +35/-35
  • thunderr123
Как да бием агенти (v.3.0)
« -: 19/03/2012 11:28:21 pm »
Забелязал съм че доста от новите играчи не знаят какво е агент, затова ще се опитам да обясня какво е това "нещо" и как да ги намираме на мапа :).

Как да намерим агент?

Първо цъкнете на "Агенти" - намира се над мапа най-вдясно.

- така изглежда бутона.
Също така, забравих да добавя, че агентите се появяват на всеки 15 минути - например: 15:00,15:15,15:30,15:45,16:00 и така нататък 24 часа в денонощието.
За да можете да хванете агенти, също така да ги "Атакувате" трябва да сте бързи, а това умение се развива с времето.

След като цъкнете на , вие ще видите първо това:


Тук може да видите колко агенти ви остават. Без екстри, Вие ще можете да набиете 5 агента. След като използвате и петте битки над агенти, вие ще имате още след 6 часа ще ви се заредят още 5, и така 4 пъти в денонощието , което прави 25 агента за 24 часа.
Демек: 00:00,6:00,12:00, 18:00 и отново 00:00 и пак във същият кръговрат.
Ако тези 5 агента не ви стигат, вие може да си купите екстрата с която можете да правите по 40 битки над агенти за 24 часа - тя струва 10 кредита - по 10 битки на 6 часа. Времетраенето и е 7 дни ( една седмица ).
Често администраторите пускат още една екстра за агентите, с която вие може да правите по 80 битки над агенти за 24 часа. - по 20 битки на 6 часа, тя струва 20 кредита и също времетраенето й е 7 дни.

Следващата стъпка вече е да намерите подходящ за вас агент, който да може да набиете.
Ще ви излезе една колонка с агенти, до които ще пише кои са слаби и кои силни за Вас:


Избирате агент, до който пише "Слаб" и ще ви излезе това:


ЗАПОМНЕТЕ:

Агентите трябва да ги търсите на улици, които са на гангстери, а не на улици на които има рекети (без значение завладени или не), защото само там се появяват. Търсите ги с Coursora внимателно и гледате от дясно, където се вижда улицата на по-горният скрийн, като видите агент, вие ще видите това:


Цъкате на улицата на която сте видяли агента. Силата на агента се определя от силата на собственикът на улицата на която се намира въпросният агент, но винаги агентът е малко по-слаб от собственикът.
Ако на този на когото е улицата, е 20М сила и 25М респект, агентът ще е 23М респект и около 20М сила.
За да набиете агента, отивате на улицата, цъкате върху него и след това на "Атака".
Също така невинаги когато пише че е слаб агента, Вие можете да го победите. Той може да има по-малко сила от вас, но повече атака. Това зависи от собственика на улицата може да има по-малко сила от вас, но повече атака, и когато атакувате агента той също може да има повече атака от Вас и да не можете да го победите.

При победа над агент вие получавате: Сила, Интелект, Сексапил, Пари и Опит, но за да може да получите опит, собственикът на улицата, на която се намира агентът трябва да се максимум 5 нива под вас, в противен случай, вие ще получите: Сила, Интелект, Сексапил и Пари.

Също така има и още едно място от което вие може да получите още битки над агенти, и това е картата "Агенти +1". Тази карта може да я получите при битка, но не е толкова често срещана карта, но шансът да ви се падне не е малък, стига да биете хора с малка разлика от вашето ниво, но това е друга тема.

Картата изглежда така:За да я иползвате, отивате в "Инвентар", цъкате на картата с левият бутон и я завлачвате до Слота за карти както съм показал на този скрийн:


1 карта = 1 битка над агент...


Мисля че е това в общи линии, може да съм пропуснал нещо, а то е защото просто защото сега не съм в настроение или съм допуснал някъде грешка, ако е така, поправете ме, ще edit-на всичко на което съм допуснал грешка...

RELOADED

  • Администратор
  • *****
  • Публикации: 2452
  • Репутация +2/-2
  • Ти вече ще си "Бай Гошоу СпамерЪ!"
Re:Как да бием агенти (v.3.0)
« Отговор #1 -: 27/03/2012 06:53:59 pm »
Прочети си текстовете пак, имат нужда от малко преработка :)