Новини: Промените в сезон 5.4 можете да откриете тук - http://forum.bgmafia.com/index.php?topic=65221.0

Автор Тема: Конкурс за творчество на тема BGMAFIA  (Прочетена 1506 пъти)

RELOADED

  • Администратор
  • *****
  • Публикации: 2452
  • Репутация +2/-2
  • Ти вече ще си "Бай Гошоу СпамерЪ!"
Здравейте, Гангстери и Мафиотки  8)

Преди много време в този форум бе създадена тема, която да побира вашето творчество на тема BGMAFIA.

Ето как започна всичко :

Както вече доста от вас знаят, BGMAFIA се разпространи в доста държави под различни имена. Феновете на играта от другите държави ни изумиха с много интересни и даже професионални изпълнения по повод на играта. Чуйте това! Това е едно от артуърк нещата на тема BGMAFIA в Германия (която в Германия е известна като  STREETCRIME). Крайно време е да покажем, че ние не сме по-зле от немците или коя да е друга нация и да направим нещо подобно и за нашата версия. Фенът на играта, който е направил песента за немската мафия е получил награда - СЛАВА. Това значи, името и песента му да са поместени във вестника в графа "новини" до края на сезона (в случая до края на следващия сезон). Ако някой от вас създаде нещо подобно и иска да стане известен пред десетки хиляди потребители - покажете ни какво сте направили по повод на тази тема. Ако имате познати, които искат да се представят пред по-широка публика, сега е мястото да им кажете и на тях :) Така че нещата вече са във вашите ръце!

Искам да кажа, че това не е място за спам, обиди и т.н. Тук очакваме само и единствено вашите предложения. Ако идеята не ви харесва явно не сте хората за тази задача и няма защо да помествате нищо в тази тема! За всички останали - тук е мястото да покажете вашите възможности пред много хора ;)

Тук ще намерите още една доза надъхващ и стимулиращ творчеството материал - http://forum.bgmafia.com/index.php?topic=24881.msg447649#msg447649


Във вече отдавна отворената тема очакваме вашите нови материали били те клипове, песни, картинки и какво ли още не.

Всичко ще бъде оценено по достойнство, като най-яките неща ще придобият широка публичност,а авторите им освен голяма слава ще получат множество награди в играта и форума.« Последна редакция: 4/04/2012 12:09:07 pm от RELOADED »