Новини: Промените в сезон 5.4 можете да откриете тук - http://forum.bgmafia.com/index.php?topic=65221.0

Автор Тема: Как да използваме картата "Безплатен стимулант" (v. 3.0)  (Прочетена 2528 пъти)

Бай Вътьо

  • Публикации: 1521
  • Репутация +19/-13
Тъй като нови играчи напоследък често задават въпроса "Кога се използва безплатния стимулант?" реших да пусна темичка. :)
Картата "Безплатен стимулант" може да се използва по всяко време! Няма значение дали точките ви за уроци и тренировки са на макс или не. Когато вие решите, тогава можете..

Тази карта НЕ се използва като останалите (не се завлича до предназначеното за карти място).
Тъй като Стимулантите не са определен брой, както тренировките и уроците, за да използваме картата е нужно да отидем при химика, който се намира в Учебния център/Фитнеса (Няма значение в кое ще влезете). За да не ходите до Града и от там да търсите Фитнес/Учебен център е по-лесно като кликнете върху вашата сила/вашия интелект.


След като сте кликнали на Вашата сила/интелект, Вие се озовавате в Учебния център/Фитнеса и от там кликвате върху "Химик" (Заграденото с бяло правоъгълниче на картинката горе) и ще ви излезе това:

Тук вече можете да си изберете кой от 3-те (трите) показателя (сила/интелект/сексапил) желаете да тренирате с Вашата карта.
Стероиди - Тренирате вашата сила.
Гинко билоба - Тренирате вашия интелект.
Виагра - Тренирате вашия сексапил.
След като си иберете кой от 3-те (трите) показателя да тренирате, кликвате на квадратчето и ще ви излезе следното прозорче:

Кликвате на квадратчето с картинка и сте готови.

Понеже често питат някои хора "А ще ми вземе ли нещо като използвам безплатния стимулант?"
Не, няма да ви вземе нищо, освен наличната карта, но няма да "загубите" пари, връзки или кредити, освен ако не изберете такъв метод (връзки/кредити - с пари единствено обикновенните тренировки можете да си правите).

Надявам се да съм бил малко или много полезен! Приятна игра и успех!
Всеки, който има някакви въпроси свързани с играта може да се обърне по всяко време към мен в играта, когато съм свободен ще обясня/отговоря. Ник: Дoдo :)
« Последна редакция: 27/04/2012 02:28:55 pm от Бай Вътьо »
Ден след ден живота си минава с бърза скорост, всичко си отива, друго остарява.. Обръщаш се назад и поглеждаш, след това се плашиш че нищо хубаво не виждаш.. Замисляш се за миг "Бог ми прощава " и тази мисъл, знам, те успокоява.. Но въпреки това сълзите са в очите ти, усещаш натежал е камъка в гърдите ти.. Продължаваш да вървиш по мъгливата алея, устремен към края и на нея, мъглата става гъста и те задушава, опитваш се да дишаш, но не ти се получава.. След още крачка си вече на земята.. Оглеждаш се за някой, да те извади от лайната.. Искаш времето назад да върнеш, но не можеш.. Нямаш сили сам да си помогнеш..