Новини: Промените в сезон 5.4 можете да откриете тук - http://forum.bgmafia.com/index.php?topic=65221.0

Автор Тема: Новите карти в играта - Екстри (v. 3.0)  (Прочетена 3943 пъти)

Бай Вътьо

 • Публикации: 1521
 • Репутация +19/-13
Както голяма част от играчите знаем вече голяма част от екстрите в новата версия на играта (3.0) са под формата на карти, които можем да закупим от Контрабандиста. Освен някои от екстрита има и допълнителни карти, които се придобиват на всеки 5 нива или чрез закупуване от Контрабандиста. В тази тема ще направя нещо подобно на списък с новите карти и кратко обяснение за всяка една - кога/как и защо се използват в повечето случаи.

Ще започна подред с картите, както са в Контрабандиста.

- Карта +10 точки за интелект. Добавя 10 точки към точките ви за уроци.
Най-често се използва в ден на интелекта и в турнир по интелект.

- Карта +10 точки за фитнес. Добавя 10 точки към точките ви тренировки.
Най-често се използва в ден на силата или в турнир по сила.

- Карта +10 точки за битки. Добавя 10 точки към точките ви за битки (бойните точки). Най-често се използва в ден на опита или в турнир по опит и победи. (Тази карта може да Ви бъде от полза и в турнирите по сила и интелект, тъй като от битки печелите опит, следователно качвате нива и след всяко вдигнато ниво печелите показатели (сила, интелект и сексапил)).

- Карта +10 точки за арести. Добавя 10 точки към точките Ви за арести. Най-често се използва в турнир по арести. Понякога се използва и в ден на опита. Тази карта може да ви бъде от полза и в турнирите по опит, тъй като от арести печелите опит. Също така в турнирите по интелект и сила, тъй като печелите опит, а с опита качвате нива и при всяко вдигнато ниво получавате показатели.

Всяка една от тези карти струва 10 кредита и е с лимит за закупуване от 10 карти за 7 дни (1 седмица). Ако днес закупите 10 карти, то след 7 дни ще можете отново да закупите 10 броя. Ако закупите днес 5, а утре още 5, то след 7 дни ще можете да закупите само 5, а след 8 още 5 (зависи от това кога колко карти сте закупили, ако сте закупили всички 10 в един ден, то след 7 дни ще можете отново да закупите всички, но ако сте закупили 10-те карти в различни дни, то ще можете да закупите отново 10, 7 дни след закупуването на последната карта).

Екстри под формата на карти:

- Бияч 3 дни. Увеличава максималния брой на бойните ви точки х4, тоест вместо 50/50 ще бъде 50/200. Важно за тази екстра е че не е какато предните сезони да УВЕЛИЧАВА точките х2 (от 50/50 ставаха 100/100), а САМО увеличава ЛИМИТА на точките.

- Треньор 3 дни. Също като бияча увеличава максималния Ви брой точки за фитнес/тренировки х4 (вместо 6/6 ще имате 6/24).

- Полицай 3 дни. Увеличава максималния брой точки за арести х4. Вместо 50/50 ще имате 50/200 (Същото като при бияча).

- Магнит за дами 3 дни. Увеличава максималния брой точки за курви х4. Броят на точките Ви за куpви зависи от умението Сводник (колкото по-развито, толкова повече куpви можете да чукнете). Ако максималния брой точки за дами Ви е 40, то значи с тази екстра вместо 40/40 ще имате 40/160 точки.

- Наставник 3 дни. Увеличава максималния брой точки за уроци х4. Вместо 6/6 ще имате 6/24 точки.

Всяка една Карта/Екстра от тези струва 9 кредита и понеже е под формата на карта може да я закупите днес, но да я използвате утре (Няма значение кога сте закупили дадена карта/екстра можете да я използвате в по-късен етап на играта). Тези карти нямат лимит за закупуване (Не е като по-горните по 10 карти за 7 дни, а без ограничение/лимит).
Както сами забелязвате всяка една екстра е за 3 дни (3 дни след активирането и, а не след закупуването). Тези карти/екстри се използват като останалите карти (Чрез завличане от инвентара към полето предназначено за използване на карти).

Най-честата потреба на тези карти е ако възнамерявате да участвате в турнир, тъй като се увеличава единствено лимита на точките, но не и самите точки, то ако имате планове да се запишете в някой турнир би било хубаво да закупите и активирате картите/екстрите 1-2 дни преди турнира и естествено да си пазите точките.
Също така са в помощ за хората, които нямат много свободно време за играта да не изостават, когато ги няма да не губят точки.

Тези карти/екстри можете да си закупите и от менюто "Екстри", където се намират и останалите екстри, които не са под формата на карти.

Екстри, които не са под формата на карти (останалите екстри).

- Вип, получава се единствено като бонус при зареждане в зависимост от това колко кредита зареждате (20 кредита - 15 дни вип) и при достигане на ниво 10 на играча и активирате вашия e-mail адрес. - e-mail адрес се активира веднъж за всички сезони, ако сте активирали вашия e-mail адрес в предишен сезон, то няма да можете отново да го активирате в сегашния.

- Дясна ръка. Струва 9 кредита и е активна 12 часа, вдига атаката Ви с 30%.

- Атаки над Агенти. Струва 10 кредита и е активна 7 дни. Получавате 40 допълнителни точки за Агенти на ден. (На всеки 6 (шест) часа ще можете да набиете 15 агента, вместо 5)
Повече информация за Агентите можете да получите в тази тема: http://forum.bgmafia.com/index.php?topic=53788.0

- Допълнителни точки за уроци. Струва 6 кредита и може да се използва веднъж на всеки 24 часа. За да закупите тази екстра е необходимо точките ви за уроци да са на 0 (нула). Като са Ви на 0 (нула) и я закупите, точките ви ще се напълнят до максимум (в зависимост от това дали сте с екстра или не - без екстра ще станат 6/6, ако сте с екстра 24/24).

- Допълнителни точки за Фитнес. Струва 6 кредита и може да се използва веднъж на всеки 24 часа. За да закупите тази екстра е необходимо  точките ви за фитнес да са на 0 (нула). Като са ви на 0 (нула) и я закупите, точките ви ще се напълнят до максимум (в зависимост от това дали сте с екстра или не - без екстра ще станат 6/6, ако сте с екстра 24/24).

- Допълнителни точки за куpви. Струва 3 кредита и може да се използва веднъж на всеки 24 часа. Също като горните 2 (две) екстри е необходимо точките ви да са на 0 (нула) и след закупуването точките ви се пълнят до максимум в зависимост от това дали сте с екстра или не.

- Фабрикант. Струва 50 кредита и е активна 30 дни (1 месец). Фабриките/Заводите ви прозвеждат 2 пъти по-бързо.

- Слава. Струва 30 кредита, получавате 10% по-голям рейтинг на заведенията си (клубове/кафета/хотели).

- Лява ръка. Струва 9 кредита и е валидна 12 часа. Получавате 30% защита.

Нови карти, които не можем да си закупим от Контрабандиста или менюто "Екстри":

- Подобрява предмет (оръжие/кола/куче) над 10 ъпгрейда с 1 точка. Тази карта можете да спечелите от битка или куест. Името и говори само за нея - Може да подобрите само оръжия, кола или куче, което има вече 10 ъпгрейда (10/20), но НЕ и специален предмет (куфарче, лаптоп и т.н.). Повече за използването на тази и ъпгрейдването на оръжия/коли/кучета може да намерите в тази тема: http://forum.bgmafia.com/index.php?topic=53791.0

- Безплатен стимулант. Тази карта печелите при достигане на определени нива, като например 20 ниво и 40 ниво (на всеки 5 нива получавате подарък "специална" карта). Повече информация за използването на тази карта можете да намерите в тази тема: http://forum.bgmafia.com/index.php?topic=54795.0

- Комбинация за сейф. Тази карта печелите при изпълняване на мисийте в Бойния клуб всеки петък (5 победи). С нея можете да отворите 1 сейф напълно безплатно, препоръчвам ако отваряте всички сейфове да я използвате за последния, тъй като струва най-много дни вип. Или да ги пазите до събиране на 12-15, така ще можете да отворите веднъж всички сейфове без да ви струва нищо.

Надявам се да съм бил малко или много полезен! Приятна игра и успех!
Всеки, който има въпроси свързани с играта може да се свърже с мен по всяко време в играта, когато съм свободен ще отговоря.
Ник: I-Miss-You :)
« Последна редакция: 6/04/2013 05:28:51 pm от Бай Вътьо »
Ден след ден живота си минава с бърза скорост, всичко си отива, друго остарява.. Обръщаш се назад и поглеждаш, след това се плашиш че нищо хубаво не виждаш.. Замисляш се за миг "Бог ми прощава " и тази мисъл, знам, те успокоява.. Но въпреки това сълзите са в очите ти, усещаш натежал е камъка в гърдите ти.. Продължаваш да вървиш по мъгливата алея, устремен към края и на нея, мъглата става гъста и те задушава, опитваш се да дишаш, но не ти се получава.. След още крачка си вече на земята.. Оглеждаш се за някой, да те извади от лайната.. Искаш времето назад да върнеш, но не можеш.. Нямаш сили сам да си помогнеш..

stallone

 • Публикации: 78
 • Репутация +0/-1
Re: Новите карти в играта - Екстри (v. 3.0)
« Отговор #1 -: 4/04/2013 11:03:04 pm »
+1

ОбичамРусиКаки

 • Глобален модератор
 • *****
 • Публикации: 5275
 • Репутация +35/-35
 • thunderr123
Re: Новите карти в играта - Екстри (v. 3.0)
« Отговор #2 -: 4/04/2013 11:29:09 pm »
Постарал си се, браво.

voldo17

 • Публикации: 326
 • Репутация +7/-2
 • Лягайте ;D
Re: Новите карти в играта - Екстри (v. 3.0)
« Отговор #3 -: 5/04/2013 10:06:02 am »
Добави картата за отваряне на сейф  :)

Бай Вътьо

 • Публикации: 1521
 • Репутация +19/-13
Re: Новите карти в играта - Екстри (v. 3.0)
« Отговор #4 -: 6/04/2013 05:29:38 pm »
Готово.
Ден след ден живота си минава с бърза скорост, всичко си отива, друго остарява.. Обръщаш се назад и поглеждаш, след това се плашиш че нищо хубаво не виждаш.. Замисляш се за миг "Бог ми прощава " и тази мисъл, знам, те успокоява.. Но въпреки това сълзите са в очите ти, усещаш натежал е камъка в гърдите ти.. Продължаваш да вървиш по мъгливата алея, устремен към края и на нея, мъглата става гъста и те задушава, опитваш се да дишаш, но не ти се получава.. След още крачка си вече на земята.. Оглеждаш се за някой, да те извади от лайната.. Искаш времето назад да върнеш, но не можеш.. Нямаш сили сам да си помогнеш..

voldo17

 • Публикации: 326
 • Репутация +7/-2
 • Лягайте ;D
Re: Новите карти в играта - Екстри (v. 3.0)
« Отговор #5 -: 6/04/2013 07:54:15 pm »
Браво :)