Новини: Промените в сезон 5.4 можете да откриете тук - http://forum.bgmafia.com/index.php?topic=65221.0

Автор Тема: Какво означава да си Лидер  (Прочетена 4645 пъти)

DiSrespect

  • Админ
  • ****
  • Публикации: 477
  • Репутация +2/-2
  • hip-hop хоп-троп
Какво означава да си Лидер
« -: 30/04/2012 10:33:07 pm »
В мафиотските среди плъзнаха слухове за нова група гангстери, отличаващи се с уменията и качествата си. Слуховете се оказаха реалност! Такава група наистина има!
Мафията има собствена йерархия. В тази йерархия има хора, които бият, има хора, които печелят, а има и такива, които ги управляват. Точно така – това са босовете, шефовете – ЛИДЕРИТЕ!
Лидерите са тези, които са начело на бандите! И като такива трябва да им се отдава чест! Трябва всички да знаят имената им! Да се съобразяват с техните думи и желания! Или точно обратното – да ги провокират, нападат, свалят от власт!

Сам избираш по кой път да поемеш – да следваш досегашните лидери и да си тяхната дясна ръка или напротив – да ги предизвикаш, победиш и заемеш тяхното място!

Изборът е твой – бъди ЛИДЕР или бъди изпълнител!
Кой може да стане лидер?
Лидери стават босовете на бандите в топ 10.
Лидери стават играчи, които са доказали, че са истински фенове на играта и са спомогнали за развитието ѝ и превръщането ѝ в нещо по-добро и приятно.


За какъв период от време са избирани лидерите?
Босовете на банди са Лидери за период от 1 месец, като имат право да продължат да бъдат лидери, ако следващия месец отново са начело на банда от топ 10.
Почетни Лидери (тези със заслуги към играта) са с безсрочен мандат
.

Каква е отговорността на Лидерите?

Всеки лидер трябва да спазва стриктно условията на играта. Всяко доказано нарушение води до наказание, 2 пъти по-голямо от това за редовен играч и отнемането на ранга.

Какво получават Лидерите?
Ексклузивна титла в играта – ЛИДЕР вместо обикновеното Гангстер, същата титла във форума на играта, както и достъп до допълнителен раздел във форума.

« Последна редакция: 30/04/2012 10:36:48 pm от DiSrespect »
...наглед всичко е просто и всеки дава мнение, един - ей така, друг за поощрение.