Новини: Промените в сезон 5.4 можете да откриете тук - http://forum.bgmafia.com/index.php?topic=65221.0

Автор Тема: Конкурс за видео материал в помощ на новите играчи  (Прочетена 2339 пъти)

Runaway

  • Глобален модератор
  • *****
  • Публикации: 126
  • Репутация +1/-1
  • Only the best is good enough
Здравейте, Драги Играчи.

Предлагаме една страхотна сделка, за да стимулираме допълнително можещите и знаещите, да споделят своите знания, тактики и стратегии с тепърва навлизащите в света на BGMafia. Най-хубавото е, че няма да се налага отделянето на дълги и скучни часове пред монитора, нито пък тегленето на многобройни, безбожно сложни програми.

За какво иде реч?

Само за броени минути, могат да се спечелят повече ресурси, отколкото се изкарват за седмица... и не само. Всеки желаещ трябва единствено да направи видео клип, в който обяснява произволна опция, тактика и изобщо каквото сметне за полезно от играта, и да ни го изпрати. Ето един пример: http://www.youtube.com/watch?v=oTWhhSps_bY

Какви са изискванията?

Да, като всяко нещо, което си струва, и тук ще трябва да са изпълнени няколко дребни условия  ;)

Времетраене за описване на една опция (хелп секции) 3-5минути.Времетраене за описване на тактика или друго - до около 15мин.
Качество - HD
Аудио - без музикален фон.
Коментиране(обясняване) - чрез говор (по желание) само за хора над 16г.; текст - да е добре позициониран и в същото време четлив.
Участниците да имат акаунт във форума.
Да не се повтаря тема.

Клипчетата или линкове към място от където да се изтеглят (dox.bg, 4shared.com и други) да се изпращат на email адрес - [email protected] . В писмото да се напише името на автора на клипчето, за да го сложим в инфото на клипа, както и никове в играта и форума за евентуално получаване на награда, при одобряване на клипчето.

Краен срок - няма.

Каква е идеята?

Най-добрите ни учители, нашите ветерани, да обучат и въведат новите в света на играта. Да създадем един видео формат на хелпа в играта.

И накрая, но не на последно място - какви са наградите?

Във форума на играта - повишаване на репутацията. С +3 ако потребителят е с репутация до 2. С +2 ако репутацията на потребителя е над 2.
В играта - награди във връзки според форумната репутация, както следва:
- отрицателна репутация - 200 връзки на клипче
- положителна репутация от 0 до 5 - 350 връзки
- положителна репутация от 6 до 10 - 500 връзки
- положителна репутация над 10 - 700 връзки

Одобрените клипчета за опции ще "отлежават" 3 дни, защото може да се появят конкурентни на същата тема и тогава само по-доброто ще бъде качено и възнаградено.
« Последна редакция: 16/06/2012 01:12:30 pm от Runaway »
The way your mind goes, your body follows