Новини: Промените в сезон 5.4 можете да откриете тук - http://forum.bgmafia.com/index.php?topic=65221.0

Автор Тема: турнирен играч - версия 3.0  (Прочетена 2638 пъти)

Makoun

  • Гост
турнирен играч - версия 3.0
« -: 20/07/2012 10:41:28 pm »
тук ще разгледаме турнирите които вече сме обсъждали досега, но за първи път ще добавим и новостите за  версия 3.0 . ето как биха изглеждали турнирите сега:

1. турнир по сила и интелект : тези 2 турнира разглеждаме заедно поради факта че самия подход и към 2та е идентичен , като по-голямо внимание винаги има към турнира по интелект заради ценността на наградата. За да подходим правилно към турнира трябва да знаем основните фактори които решават тези турнири. От предния сезон знаем че този тип турнири се влияят от наличния брой карти за тренировки , в случая обаче в новата версия 3.0 , можем да тренираме и с връзки , което прави факторите - два.
В този тип турнири е важна съобразителността . На първо време трябва да се съобразим с опонентите и категорията в която се съзтезаваме. Играейки с топ играчите в тези турнири трябва да знаем че малцина биха рискували важен ресурс като тренировките или връзките си , те чакат определен стадий от сезона , или определени дни с бонуси за тях. Този тип играчи играят с екстри и трябва да сме наясно с това тяхно предимство , хубаво е да започваме началото на турнира с максимален брой налични тренировки . Трябва да се съобразим и с евентуалния следващ ден който ще настъпи след 00 часа. Срещу по слаби съперници всичко опира до надлъгване с количеството ресурс. Не тръгвайте да се надлъгвате с малки ресурси , това е загуба на време. Съберете солиден ресурс и играйте на сигурно

ВАЖНО: Когато тренирате в турнир , връзки и карти заедно , ВИНАГИ тренирайте връзките най-напред, тъй като стимулантите зависят от вашите показатели и ако вие 1во набиете картите , изискуемите връзки ще са далеч повече , и така губите реален показател и потенциал в турнира.

2 АРЕСТИ  - подготовката за турнира по арести започва средно 2 дена преди старта , с закупуване на екстрата , в рамките на 2 дена точките ви ще станат 200 , започвайки на старта трябва да сте на макс точки , като е редно да имате готов човек с когото да откриете кампанията преди всеки друг, с което вашият таймер за точки ще започне да запълва първи , тази точка може да ви закове победата.
правете си арестите в по-ранни часове, през нощта няма потребители и рискувате да ви се запълнят на макс точките с което да загубите турнира ако пропуснете арести.
 НОВО: В 3.0 има точки за арести които се купуват от контрата под формата на карта +10 . тази карта може да реши турнир в нечия полза. Играта също отпуска на по ранните нива тази карта еднократно като бонус , можете да я запазите за турнир

3.ПОБЕДИ - отчитат се победите над гангстери и агенти
- предимство е за тези които имам екстрите за агенти
- важен фактор е екстрата бияч която тук дава лимит до 200 точки на натрупване. подготовката за турнира изисква 2 дена предварително да се оставят точките да се натрупват с бияча за да са 200 на старта
- картите с точки за бой и битки над агенти , носят най често победата в този турнир , така че е хубаво да сме понасъбрали солиден брой.
важна е преценката ви за употреба на картите , тъй като в ден на опита те са по ефективни за вас. но не всеки ден е великден , а още повече ден на опита. така че малко повече разсъждения според плановете ви за игра.

4. РЕКЕТИ
фактор е бандата тук , тъй като за вас най-важна е рекет атаката, за да може да завладявате нужните ви рекети .
- в лека категория печелят онези които са с високи левели , тъй като построяването на офис изисква нива. всеки нов офис е през 7 нива - например ниво 7,14,21,28 и т.н. до последния
- в останалите категории битката варира на рекет или два от макс броя рекети , които можем да опазим.
тук напреден план излиза отборната игра, тъй като накрая често приятели крадат рекети на конкуренти , или пък има съботиране с гранати .
в стратегията често се обмислят варианти за махания и вземания на рекети , тъй като ценността на наградите не винаги е равна на позицията.

5.ИЗЛИЗАНИЯ ОТ ЗАТВОРА:
Наред с познатия ни вариант досега , тук имаме възможност да излизаме с връзки , освен с карти
как да проведем турнира. най добрия вариант е този на изчакването , важен е момента на атаката като в края на турнира е най удачния момент, поради факта че ясно виждаме кой как се е представил до самата финална права, и оценяваме дали ресурсите ни ще стигнат. Ако наистина сте убедени че печелите турнира , можете да започнете солидно още на старта, за да откажете съперниците си , и да спестите ресурс за бъдещи турнири.Сутрин затвора е празен и излизанията стават малко по бързо, което води до по-бързи точки и вариант за разрешаване на турнирни съперничества. Влизайте в турнир с солидни ресурси , и избягвайте да хабите връзки ,те са нужни на по важни места.

6. ОПИТ
за да печелим опит , трябва да знаем от къде можем да извлечем такъв
- банда - обири , битки с други банди
- арести -ВНИМАНИЕ : В СЕЗОН 3.0 АРЕСТ ДАВА ОПИТ ДО 5 НИВА ПОД НАШЕТО
- битки - ВНИМАНИЕ : В СЕЗОН 3.0 БИТКА ДАВА ОПИТ ДО 5 НИВА ПОД НАШЕТО
- агенти - ВНИМАНИЕ : В СЕЗОН 3.0 БИТКА НАД АГЕНТ ДАВА ОПИТ ДО 5 НИВА ПОД НАШЕТО

важно е да имате макс битки на старта, като често това става с карта бият предварително
съобразявайте се със смяната на деня , и потенциален ден на опита, освен ако текущия не е такъв
хубаво е да имате в повече арести като бонус
полезно е да имате карти за битки и агенти , колкото повече по -добре
активността на бандата ви за задачи може да реши турнира ви

всяка една награда в турнирите може да е както ценна за вас , така и доста доходна. играйте смело , с желание, и винаги си правете сметката със кръчмарин , не подхождайте наивно , всеки в този турнир, който гоните , желае и се бори за награда с не по-малко желание от вас. и не забравяйте че турнира не трябва да бърка основната ви теория за развитие в играта
« Последна редакция: 20/07/2012 11:27:43 pm от Makoun »

Makoun

  • Гост
Re:турнирен играч - версия 3.0
« Отговор #1 -: 20/07/2012 11:26:50 pm »
200 ареста в 00 часа е нездравословно , изисква твърде голямо усилие на фона на малкото активни играчи през нощта.
активните часове за бързи бунтове умишлено ги пропуснах, тъй като това е условен фактор , който в последния турнир в който участвах, беше опроверган , около 30 човека си направиха битките след 6 часът сутринта , след което поне 15 от тях се скриха в затвора , записаха канадска и изчезнаха извън линия. това не е константа която може да се определи с точност

dobs7z

  • Публикации: 2436
  • Репутация +13/-22
Re:турнирен играч - версия 3.0
« Отговор #2 -: 20/07/2012 11:28:52 pm »
Браво за темата, +1 заслужава автора ! :)

Makoun

  • Гост
Re:турнирен играч - версия 3.0
« Отговор #3 -: 20/07/2012 11:40:30 pm »
часовете са внимателно описани в предишна моя тема , за предните версии

ОбичамРусиКаки

  • Глобален модератор
  • *****
  • Публикации: 5275
  • Репутация +35/-35
  • thunderr123
Re:турнирен играч - версия 3.0
« Отговор #4 -: 21/07/2012 05:38:32 am »
Ивайло заслужава +2 репутация даже!  :D