Новини: Промените в сезон 5.4 можете да откриете тук - http://forum.bgmafia.com/index.php?topic=65221.0

Автор Тема: Безплатни кредити.  (Прочетена 4383 пъти)

Бай Вътьо

 • Публикации: 1521
 • Репутация +19/-13
Безплатни кредити.
« -: 12/11/2013 09:36:26 pm »
ЕДИТ: Получих данни, че за играчите намиращи се на територията на България, не им зарежда опцията.
Моля Администратор да им я оправи, това е част от новата Ви система за плащане, не е нелегално, нито наказуемо и причие. В момента темата ми би могла да бъде в помощ единствено на хората, които не се намират в България.

След въвеждането на новата разплащателна система, както повече от нас знаем има опция за получаване на безплатни кредити. В тази тема ще се оптам подробно да ви обясня горе долу как бихте могли да получите някое друго кредитче.

Преди да започна искам да отбележа, че за всяка една държа в света има различни оферти. Обикновено за България има най-малък избор. Аз не се намирам на територията на България, затова не търсете същите оферти, които ще видите при мен, едва ли ги има при вас, освен ако не сме в една и съща държава.

И така по същество.

1. Къде се намира тази опция?
Опцията можете да намерите, след като кликнете горе в десния ъгъл на "Зареди кредити".


След, като ни излезе големия прозорец с всички методи на плащане, кликаме върху "Получи кредити".


2. След, като кликнем върху "Получи кредити" ще ни излязат различните партньори, чрез които можем да получим кредити, след извършване на различни действия.


****************************************************************************************
Аз препоръчвам да използване единствено Superreward, Tokenads и Sponsorpay, тъй като чрез тях има по-голяма вероятност да има нещо за Вас. В редки случаи BlvdMedia също предлага безплатни кредити, но никога до сега не съм получавал лично аз от там. DealUnited е напълно платена опция - Трябва да купувате разни работи, за да бъдете наградени с кредити, но няма файда, тъй като в повечето случаи цените са доста високи, спрямо обикновенните начини на зареждане.
*****************************************************************************************

3. След това си избираме даден партьор, аз ще използвам за пример Superrewards. Кликвате и изчаквате да Ви зареди.

След като Ви зареди попадате в следния прозорец. Трябва да кликнете върху "Безплатни кредити", ако менюто Ви излиза на български, "Free credits", aко менюто Ви излиза на английски, в моя случай ÄKostenlose Angebote", тъй като менюто ми е на немски.


Общо взето на Superrewards Ви излизат 3 (три) полета:
1-то са всички оферти, които предлагат.
2-то (това посредата) са безплатните оферти (безплатните кредити).
3-то мисля че сами се досещате - Видео.
*Понякога партньорите пускат Видеоклипчета, които трябва да гледате срещу някаква малка сума кредити - обикновенно 1 кредит.
Видеоклипчетата трябва да бъдат изгледани докрай, за да получите кредитите си. Ако го пуснете и веднага, след това спрете, то няма да получите нищо, дори рискувате клипчето Ви да изчезне.
Тези клипчета са най-различни реклами на дадени продукти, услуги, понякога реклами на филми и игри.

4. След като кликнете на "Безплатни кредити" ще ви излезе прозорче с най-различни оферти с кратко описание, какво точно искат от Вас да направите. Срещу описанието в оранжев правоъгълник показва колко кредита ще получите.


Условията за изпълнение е важно да четете, тъй като някои изискват да свалите даден продукт и да го инсталирате на компютъра си. Други изискват същото + да започнете да използвате дадения продукт. Някои пък изискват единствено да се регистрирате и да потвърдите регистрацията си с валиден E-mail адрес. Има дори такива, които искат не само да свалите даден продукт, но и да се регистрирате, след което той да бъде използван определен период от време и чак след като мине този период, Вие ще получите своето възнаграждение.

Общо взето това е начинът да се сдобиете с безплатни кредити.

*Ако изпълните всички условия, но НЕ получите своето възнаграждение, винаги можете да се обърнете директно към дадения партньор.
Това става по следния начин, отново давам пример със Superrewards:

Извършвате всички стъпки от 1. до 3. и когато се намирате в прозорчето с всички оферти, кликваме най-отгоре посредата (има 3 (три) изречения изписани със светло син цвят).


*С червено съм маркирал трите изречения, а в синьо това на което трябва да кликнете.

С кликване на това ще бъдете пренасочени към сайта на спонсора, където ще можете да видите всички Ваши оферти през последните 14 дни.


Когато пред дадената оферта пише "Pending", то Вие или само сте кликнали върху нея или не Ви я е отчело за изпълнена. Ако сте я изпълнили условията, но все пак не сте получили нищо в замяна, кликвате срещу нея върху "Help".


След, като клинете върху "Help" ще бъдете пренасочени към един голяям текст, в който има обяснения за възможни причини, поради които не сте получили Вашите кредити.


Отивате най-отдолу на страницата и кликвате върху "Continue to the offer inquiry page".


След като кликнете върху "Continue to the offer inquiry page" ще бъдете изпратени на страница, на която можете да пуснете един вид Доклад с кратко описание.


За да пуснете "доклад" изпишете в полето Вашият валиден E-mail адрес, не е нужно да се използва същият, чрез който сте изпълнявали офертата, но аз лично използвам него.
В полето под E-mail адреса, напишете кратко описание и приложете доказателства за изпълнението на офертата - Скрийн със съобщението за потвърждение на регистрацията е в моя случай.


След, като кликнете "Submit" ще ви излезе следното:


След известно време би трябвало да получите E-mail, важно е да го прочетете, защото понякога е просто Автоматично съобщение, когато доклада Ви бъде разгледан от Екипа им, а в други случаи ще Ви помолят да прегледате още веднъж някои варианти за възможно не получаване на наградата си, след което да им отговорите на E-mail-а.

В повечето случаи спонсорите казват, че доклада Ви ще бъде разгледан и ще получите отговор до 72 часа.


***************************************ВАЖНО*********************************************
Зная, че много от Вас ще се досетят за всевъзможни начини да изкарат кредити по този начин, чрез забранени действия. НЕ го правете! Това ще доведе единствено до БАН, вероятно за финансова злоупотреба, който е според преценка на Администратора. Аз съм получавал такъв бан в бразилският сървър за 1 месец. Не е приятно, но ако бъдете банати, не обжалвайте! Сами ще сте си виновни!
******************************************************************************************

Това е. Не е чак толкова сложно, нали?

Надявам се да съм бил малко или много полезен.
Ако имате допълнителни въпроси, можете да се обърнете към мен тук или в играта - ник: AlоnеInTheDark - трябва да копирате ника, тъй като много от буквите са на кирилица.
Ако някой желае да добави нещо, което вероятно съм пропуснал да обясня, нека заповяда.
Пожелавам на всички приятна игра и успех!
Поздрави: Додо :)
« Последна редакция: 12/11/2013 09:44:31 pm от Бай Вътьо »
Ден след ден живота си минава с бърза скорост, всичко си отива, друго остарява.. Обръщаш се назад и поглеждаш, след това се плашиш че нищо хубаво не виждаш.. Замисляш се за миг "Бог ми прощава " и тази мисъл, знам, те успокоява.. Но въпреки това сълзите са в очите ти, усещаш натежал е камъка в гърдите ти.. Продължаваш да вървиш по мъгливата алея, устремен към края и на нея, мъглата става гъста и те задушава, опитваш се да дишаш, но не ти се получава.. След още крачка си вече на земята.. Оглеждаш се за някой, да те извади от лайната.. Искаш времето назад да върнеш, но не можеш.. Нямаш сили сам да си помогнеш..

l0l1p0pZz

 • Публикации: 10
 • Репутация +0/-0
 • Never Talk Behind Someone Back !!
Re: Безплатни кредити.
« Отговор #1 -: 18/11/2013 09:52:48 am »
Много съм ви благодарен за следния урок, както сте се постарали, всичко е написано с пот на челото (ако ме разбирате). Пожелавам ти успех, и да продължаваш с тая чудесна работа !!
If you have to tell someone something, don't talk behind his back, get your GUTS and tell him in his face !!

-MinimaL-

 • Публикации: 1592
 • Репутация +5/-12
 • Във сетивата вече всичко е Захир!
Re: Безплатни кредити.
« Отговор #2 -: 18/11/2013 11:37:01 am »
Ми няма да продължава, той си е мързелив човек си е  ;D пък и неговата Милена не го оставя да се занимава с форуми и прочие  :D

HustleR1992

 • Публикации: 7
 • Репутация +0/-0
Re: Безплатни кредити.
« Отговор #3 -: 18/11/2013 01:49:51 pm »
В повечето случай ако наградата е от 1 до 3 кредита ви ги дават ако са повече обаче винаги си намират причина за да не ви ги изпратят преди време и аз се занимавах с тия сайтове с безплатни кредити,само че в друга игра не беше бгмафия и когато наградата както казах е малка в повечето случай ви я дават,но когато е по голяма не дават кредитите и намират някакво извинение :)
По добре кредитите да се купуват от черния пазар от колкото да се чака някои да ти даде милостиня 1-2 кредита :)
Иначе браво за труда,бая писане и обясняване е паднало аз нямаше да имам такива нерви   :P

Бай Вътьо

 • Публикации: 1521
 • Репутация +19/-13
Re: Безплатни кредити.
« Отговор #4 -: 19/11/2013 12:36:45 am »
Всъщност по-често ми се е случвало да не ми даде 1-3 кредита, отколкото по-големите суми.
Аз и рядко се занимавам с дребни суми де.
Иначе нямам кой знае какво оплакване засега. Единствено, че преди имаше доста по-голям избор.

Транзакции
Номер на транзакция   Метод   Цена   Кредити   Дата
15555250   Superrewards   -   21   2013-11-13 21:28:58 CET
15545458   Superrewards   -   12   2013-11-11 23:25:13 CET
15518314   Superrewards   -   11   2013-11-06 04:28:24 CET

Това най-отгоре бе със забавяне от няколко дни, тъй като трябваше да им пиша.  ;D

Много съм ви благодарен за следния урок, както сте се постарали, всичко е написано с пот на челото (ако ме разбирате). Пожелавам ти успех, и да продължаваш с тая чудесна работа !!

Радвам се че въпреки всичко на някой съм бил полезен. Благодаря, приятна игра и на теб! :)

Ми няма да продължава, той си е мързелив човек си е  ;D пък и неговата Милена не го оставя да се занимава с форуми и прочие  :D

Ако се навия да започна, дори и да ме мързи си върша работата докрай. Пък, че ме мързи да се занимавам доста често е отделен въпрос.  ;D
Ден след ден живота си минава с бърза скорост, всичко си отива, друго остарява.. Обръщаш се назад и поглеждаш, след това се плашиш че нищо хубаво не виждаш.. Замисляш се за миг "Бог ми прощава " и тази мисъл, знам, те успокоява.. Но въпреки това сълзите са в очите ти, усещаш натежал е камъка в гърдите ти.. Продължаваш да вървиш по мъгливата алея, устремен към края и на нея, мъглата става гъста и те задушава, опитваш се да дишаш, но не ти се получава.. След още крачка си вече на земята.. Оглеждаш се за някой, да те извади от лайната.. Искаш времето назад да върнеш, но не можеш.. Нямаш сили сам да си помогнеш..

HustleR1992

 • Публикации: 7
 • Репутация +0/-0
Re: Безплатни кредити.
« Отговор #5 -: 19/11/2013 02:54:20 am »
Бай Вътка аз също оценявам това което си направил,само че има голямо значение в коя държава си.За България по принцип пускат много рядко оферти,ако вобще пуснат нещо за това от България е доста по трудно почти невъзможно да си изкарваш от тия безплатни кредити :)

Бай Вътьо

 • Публикации: 1521
 • Репутация +19/-13
Re: Безплатни кредити.
« Отговор #6 -: 19/11/2013 03:20:45 am »
Хората са казали едно и не са сгрешили "Има ли желание, има и начин", ако се позамисли малко човек би могъл лесно да се досети как би могъл без да се намира извън България да извади кредит от там, дори и да няма много оферти за България, но тъй като всичко е в разрез с правилата, аз не знам нищо.  ;D
Ден след ден живота си минава с бърза скорост, всичко си отива, друго остарява.. Обръщаш се назад и поглеждаш, след това се плашиш че нищо хубаво не виждаш.. Замисляш се за миг "Бог ми прощава " и тази мисъл, знам, те успокоява.. Но въпреки това сълзите са в очите ти, усещаш натежал е камъка в гърдите ти.. Продължаваш да вървиш по мъгливата алея, устремен към края и на нея, мъглата става гъста и те задушава, опитваш се да дишаш, но не ти се получава.. След още крачка си вече на земята.. Оглеждаш се за някой, да те извади от лайната.. Искаш времето назад да върнеш, но не можеш.. Нямаш сили сам да си помогнеш..

HustleR1992

 • Публикации: 7
 • Репутация +0/-0
Re: Безплатни кредити.
« Отговор #7 -: 19/11/2013 05:11:42 am »
Бай Вътйо,имаш ли скайп ако да пиши ми на лично да те намеря да видим дали съм се сетил  ;D

ОбичамРусиКаки

 • Глобален модератор
 • *****
 • Публикации: 5275
 • Репутация +35/-35
 • thunderr123
Re: Безплатни кредити.
« Отговор #8 -: 19/11/2013 07:14:43 pm »
Полезна тема.