Новини: Промените в сезон 5.4 можете да откриете тук - http://forum.bgmafia.com/index.php?topic=65221.0

Автор Тема: Как да вдигам по-бързо респект?  (Прочетена 6149 пъти)

nikolai1

 • Публикации: 2
 • Репутация +0/-0
Здравейте, играя от 1 месец и съм само 30М респект. Основно вдигам чрез тренировки и качване на ниво. И така, ако някой може да ми каже как бързо да стана по-силен може да ми каже. Мерси предварително!  :)

psychosociall

 • Публикации: 405
 • Репутация +0/-3
 • YNWA!!
Re: Как да вдигам по-бързо респект?
« Отговор #1 -: 30/12/2013 11:11:11 pm »
По принцип доста ще кажат да заредиш кредити, но не е необходимо, за да си поне малко силен. Влизай в канадските борби, от там може да спечелиш малко кредити за някоя екстра, прави куестове и събирай връзки / те, заедно с кредитите са най-важните в развитието на даден пoтребител/ С тези връзки си събирай карти за сила и интелект от контрабандиста. По-хубаво е когато дойде краят на сезона да ги използваш всички на куп в ден на сила/интелект - ще вдигнеш доста. Разбира се стига да не заредиш поне малко няма как да си от по-силните. Купувай си оръжие, кучета, коли, когато достигнеш дадено ниво за тях, но недей да си хабиш връзките и да ги ъпдейтваш, направи го на края на сезона. В по-стар сезон бих ти казал и да си вкарваш връзките в химика, но в сезон като този връзки се събират трудно, заради картите от контрабандиста предимно. Като цяло е това, други ще дадат по-хубави съвети предполагам, но се надявам малко или много и това да ти е от помощ.
« Последна редакция: 4/05/2014 02:19:38 am от psychosociall »

Rocky_

 • Публикации: 311
 • Репутация +0/-4
Re: Как да вдигам по-бързо респект?
« Отговор #2 -: 30/12/2013 11:53:25 pm »
Така приятел:

1-во: Махаш си ученика(започваш да правиш битки само на хора над твоето и на твоето ниво)
2-ро: Стараеш се да правиш куестите и работата редовно, а връзките да ги събираш!
3-то: Ъпваш оръжията до толкова колкото да имаш 50-60 човека на твоето и над твоето ниво за бой
4-то:Купуваш си картите от контрабандиста и тъй като нямаш възможност да зареждаш, когато натрупаш солидно количество се хвърляш в накой турнир и ги набиваш там, като се стараеш първо да удариш връзките, а след това картите, ако е ден на бонус(сила и интелект)
5-то:Можеш да изкараш малко кредити, като ги въртиш през пазара! Купуваш по евтини и продаваш по скъпи и така капка по капка - ще ти се натрупат и ще можеш да играеш с екстри..

П.С: Това що годе да играеш без кредити, ако си достатъчно силен за категорията си е хубаво да играеш и Боен Клуб тъй като от там се печелят много връзки! :)

krasi98

 • Публикации: 10
 • Репутация +0/-0
Re: Как да вдигам по-бързо респект?
« Отговор #3 -: 26/01/2014 01:10:38 am »
Също така когато събереш достатачно кредити отиваш на търговия например аз взех радиостанция която струва 60М а аз я взех за 15 кредита и я пускаш на търг или я продаваш и имаш голяма печалба отваряй сейфовете редовно на мен ми се падна лаптоп 3/5 и взех 25 кредита за него с тези 25 кредита сега ще направя около 40 може и повече за 1 ден

-MinimaL-

 • Публикации: 1592
 • Репутация +5/-12
 • Във сетивата вече всичко е Захир!
Re: Как да вдигам по-бързо респект?
« Отговор #4 -: 27/01/2014 01:45:46 pm »
Четете темата преди да поствате бе хора... Той ви пита "Как да вдигам по-бързо респект?" , вие му говорите как да печели пари...

Wolfskin

 • Публикации: 4
 • Репутация +0/-0
Re: Как да вдигам по-бързо респект?
« Отговор #5 -: 3/05/2014 08:32:19 pm »
Ако някой от вас ме е следил ще каже, че за 1 седмица вдигнах около 500М респект. Аз постигнах това с помощта на много кредити. Моята цел беше, да мина всички постижения, които дават връзки, за да ги пазя. Работих и давах по  10 кредита на ден да изпълнявам куестовете с връзки. Но има и друг начин за връзки, да си най-силен/а в бойния и така да печелиш, но се отклоних малко от темата. Когато събрах 10К връзки, започнах да купувам карти за сила и да си ъпдейтвам предметите. Когато събрах 100 карти на силата и интелекта ги използвах на специалният ден, учителят,фитнес треньора също имат голямо значение.

Бай Вътьо

 • Публикации: 1521
 • Репутация +19/-13
Re: Как да вдигам по-бързо респект?
« Отговор #6 -: 4/05/2014 01:48:01 am »
^Последното ти изречение е най-грешния подход в играта в днешно време за хората, които желаят да завършат на прилично място.
Ден след ден живота си минава с бърза скорост, всичко си отива, друго остарява.. Обръщаш се назад и поглеждаш, след това се плашиш че нищо хубаво не виждаш.. Замисляш се за миг "Бог ми прощава " и тази мисъл, знам, те успокоява.. Но въпреки това сълзите са в очите ти, усещаш натежал е камъка в гърдите ти.. Продължаваш да вървиш по мъгливата алея, устремен към края и на нея, мъглата става гъста и те задушава, опитваш се да дишаш, но не ти се получава.. След още крачка си вече на земята.. Оглеждаш се за някой, да те извади от лайната.. Искаш времето назад да върнеш, но не можеш.. Нямаш сили сам да си помогнеш..

Christian

 • Публикации: 143
 • Репутация +0/-0
 • когато не можеш да се сетиш кво да напишеш
Re: Как да вдигам по-бързо респект?
« Отговор #7 -: 6/03/2017 09:10:22 pm »
Брато без кредити ще си седиш кат ботовете ( 300-400 място в класацията ). По-добре следи за края на сезона в играта и се пробвай да спечелиш някоя награда за да ти дадат на аванта 1000 кр и тогава мачкай. Но няма как да завършиш по напред и със стотина кредита, някой филмари си вкарват заплатите ( + подарените кредити ).
Единствения вариант е да купуваш редовно карти за тренировки , да си ги ползваш в дни на силата и интелекта ( не разчитай на турнирите защото се случва да набиеш 20х10 карти и нищо да не спечелиш, а ако и турнира не се падне в специален ден губиш двойната тренировка ). Ако искаш да играеш за ниво качвай ученика, ако не искаш да бързаш много и да не харчиш по толкова чакай да паднат цените и не играй с ученик.

Минавай редовно куест и винаги си ползвай точките за битки преди да са стигнали лимита, поне показател на аванта ше взимаш

Christian

 • Публикации: 143
 • Репутация +0/-0
 • когато не можеш да се сетиш кво да напишеш
Re: Как да вдигам по-бързо респект?
« Отговор #8 -: 7/03/2017 08:59:12 am »
Казвам за топ 10, не че има някакво значение дали ще си на 15-25-35-45 място, никой не та помни  ;D