Новини: Промените в сезон 5.4 можете да откриете тук - http://forum.bgmafia.com/index.php?topic=65221.0

Автор Тема: Пустинни котки  (Прочетена 1913 пъти)

Axl_Rose

  • Гост
Re: Пустинни котки
« Отговор #15 -: 17/01/2017 02:15:15 am »
Не се отклонявайте от темата с лични нападки, ами следете за бронираните джипове!
Те са сред нас!  O0

Жан Габен

  • Публикации: 134
  • Репутация +0/-1
Re: Пустинни котки
« Отговор #16 -: 25/01/2017 09:13:04 am »
Да тук са. Имам един паркиран в гаража. Направо полудявам като се кача да го карам, ама не от някакви си вещества а от кеф че мога да мачкам и блъскам останалите кошници участници в движението. ;D

Бай Вътьо

  • Публикации: 1521
  • Репутация +19/-13
Re: Пустинни котки
« Отговор #17 -: 14/04/2017 02:37:28 pm »

Никога не съм бил и никога няма да бъда фен на - ФК Антибиотик, но естествено - ти и другите ми фенове, много обичате да си измисляте неверни неща за моя живот, просто защото вашия е скучен !!! ;)

П.П - Фен съм на ЦСКА и не защото е най-титулувания отбор в България, а защото усещам духа на всички армейци, докато при говедата това нещо го нямаше + че тея само срамят името на Апостола и у нас и по света ...

Който ме познава на живо, отлично знае че аз найстина имам собствено мнение и хич не търпя някой да ми дава наклон на демонския(ако щете и на ахилския) !!! :)

П.П 2 - Под Прикритие и Троя са просто филми, хубаво е човек да се мотивира отнякъде !!! :P

П.П 3 - Много пъти съм ги слушал тея филми, с шамарите :D :D :D

В сезон - 3.0, толкова ви спуквах от бой всички, че явно още ви държи влага, ама така е като не слушате !!! ;)

И - П.П 4 :   8) 8) 8)


Познавам някой, който те познава лично, няма да споменам кой, но този човек с две приказки потвърди това, което всички в тази игра/този форум смятаме за теб. Именно, че не си нито умен, нито нещо повече от когото и да е било, напротив - много под хората тук в играта и форума си. Даже си много по-жалък, отколкото си мислехме.. Нали щеше да ставаш президент, бе, цензура, как е работата в Subway? Чудесно е, нали? Мама и тати явно и те са се усетили, че е трябвало или аборт да се направи или след раждането да те дадат за осиновяване.

Пак си припомни сезон 3.0 ама по-хубаво и тогава споменавай каквото и да е било. Помня още как се регистрира в турския сървър само и само да ни се помолиш да ти влезем в бандата, за да е по-напред в класацията.. Разбираш ли.. Хора, които цял сезон ти наливат здраво, ти после им се молиш да дойдат при теб, за да може бандата ти да влезе в топ 10.. Помниш ли случката с Биско? Когато ти даде 2к кредита, после ти поиска 3-4 и ти му каза, че ако му дадеш 4 няма да имаш 200? Само жалкар като теб би го направил. Помниш ли как се молеше да спра да ви гърмя? Помниш ли как сменяше всеки ден бандите и всяка банда беше най-добрата в играта? После кажи, че имаш собствено мнение. Същото е с отборите и всичко останало - най-добри са тия, които бият. А сетих се нещо.. Помниш ли как пестеше от ЗАКУСКА, за да зареждаш кредити? По-скоро как НЕ закусваше, за да можеш да си купиш кредити и да се правиш на много богат и велик в една онлайн игра? И нещо, което този очвек, който познавам и познава теб ми сподели.. Помниш ли как ходеше по протестите, не за да протестираш а да нагъваш банички? И как си се разревал като са те спрели полицаи? Сигурно не помниш, нормално.

Няма нужда да се правиш на нещо, което не си. Всички си те знаем колко си ограничен. В действителност си под овцете дори, сещаш се - овцата като се изходи се появяваш ти. Водиш някакво жалко съществуване и добре, че са филмите, за да се разсейваш малко. И няма капка злоба или завист в думите ми. Вероятно все още не си разбрал, че няма за какво да ти се завижда. Имам си всичко от което се нуждая без да се налага да се правя на нещо, което не съм в някакво онлайн пространство. За някои интернет не е начин на живот, а начин да убиеш скуката. За други - като теб например е всичко. Ако нямаше интернет щеше да си пълния аутсайдър, сигурно вече нямаше да си между живите. И не си ял шамари още, защото си мишка. Трепериш и не смееш да излезеш от вас.

Както казах по-горе.. Съвсем си изперкал вече.  ::)
Ден след ден живота си минава с бърза скорост, всичко си отива, друго остарява.. Обръщаш се назад и поглеждаш, след това се плашиш че нищо хубаво не виждаш.. Замисляш се за миг "Бог ми прощава " и тази мисъл, знам, те успокоява.. Но въпреки това сълзите са в очите ти, усещаш натежал е камъка в гърдите ти.. Продължаваш да вървиш по мъгливата алея, устремен към края и на нея, мъглата става гъста и те задушава, опитваш се да дишаш, но не ти се получава.. След още крачка си вече на земята.. Оглеждаш се за някой, да те извади от лайната.. Искаш времето назад да върнеш, но не можеш.. Нямаш сили сам да си помогнеш..

B_Cool

  • Публикации: 13
  • Репутация +2/-0
Re: Пустинни котки
« Отговор #18 -: 15/04/2017 03:58:23 am »
До spydemon..
П.П. 1. Снощи видях котка
П.П. 2. Не съм сигурен дали беше пустинна, но беше бронирана
П.П. 3 По принцип съм Левскар
П.П. 4 Но съм от ЦСКА
П.П. 5 Не съм сигурен
П.П. 6 Но мисля че
П.П. 7 Тая бронирана
П.П. 9 Котка
П.П. 10 е била пустинна
П.П. 11 Имам чувството
П.П. 12 Че ми
П.П. 13 Става нещо с моз-
П.П. 14 ъка
П.П. 15 хубаво е да
П.П. 16 знам че
П.П. 17 не съм сам
П.П. 1& Дори не знам
П.П. 19 Какво значи П.П.
П.П. на П.П.-тата Аз съм по малко умен от 2% от хората на земята(без космонавтите)..
Ако видите бронирана котка се молете да не е пустинна...
П.П. +&- Като котка с@@@@@@@@@@@@
« Последна редакция: 15/04/2017 03:59:54 am от B_Cool »
Ако живота ти поднесе лимонада, направи си лимон!