Новини: Промените в сезон 5.4 можете да откриете тук - http://forum.bgmafia.com/index.php?topic=65221.0

Автор Тема: Край на сезон 5.0 и начало на сезон "Нови Територии"  (Прочетена 63423 пъти)

RELOADED

  • Администратор
  • *****
  • Публикации: 2452
  • Репутация +2/-2
  • Ти вече ще си "Бай Гошоу СпамерЪ!"
Здравейте!

Както вече бяхте информирани, текущият сезон 5.0 ще приключи официално на 16 Октомври в 12:00ч., въпреки това той няма да бъде спрян още 10 дни.
Това значи, че до 27 Октомври 12:00ч. всеки ще може да се логва в този сезон и да извършва игрална дейност с акаунта си.

Сезон "Нови Територии" или иначе казано новият сезон по план ще стартира на 26 Октомври от 16:00ч.
Във времето между 16 и 26 Октомври ще бъде отворен и тест сървър на новата версия, който ще е достъпен за абсолютно всички играчи.
Тестовият сървър ще съдържа абсолютно всички новости, който са изброени на края на този коментар.
В тестовият сървър няма да могат да се зареждат никакви кредити и всички ще имат равен старт.

Ето и какво различно ще видите в него:- Битки:
За да бъдат използвани оръжията в битка ще е необходимо играчът да притежава консумативи за тях.
Консумативите са предмети, който се хабят при използването на оръжията.  Ако няма нужният брой консумативи, играчът няма да получава атака от предметите си. Изискваните консумативи започват от 20 при 0 ъпгрейда на предмета и стигат до 1 при 20 ъпгрейда на предмета, както следва
ниво 0 - 20 консуматива
ниво 1 - 19 консуматива
ниво 2 - 18 консуматива
ниво 3 - 17 консуматива
...
ниво 18 - 2 консуматива
ниво 19 - 1 консуматив
ниво 20 - 1 консуматив

Консумативите не се хабят при атакуване на човечета по картата или битки с други банди, но все пак е нужно да имате достатъчно за да получите атаката от предметите си.
Трите вида консумативи са кучешка храна за кучетата, гориво за колите и патрони за оръжията.- Търговия:
Играчи под трето ниво няма да могат да търгуват с други играчи.
Всички предмети ще запазват ъпгрейдите си при продажба.
Добавени са два нови вида стоки – фрагменти и консумативи, които могат да се продават свободно между играчите.
Контрабандистът няма да продава „обикновени предмети“, а само ъгрейднатите за кредити. Останалите видове стоки си остават непроменени.- Фабрики:
Във фабриките за коли,кучета и оръжия е добавен нов продукт за производство – консумативи.
Фабриките за коли, кучета и оръжия имат нова функционалност – Лаборатория. В лабораторията могат да се правят проучвания за всеки предмет. Всяко успешно проучване ще повишава ъпгрейда на дадената стока при производство без да променя цената. Така ще може да се произвеждат предмети с дори 20ти ъпгрейд.
За да работи лабораторията ще са необходими различни фрагменти, чрез които ще се осъществяват проучванията. Тези фрагменти могат да бъдат закупени от пазара ако някой играч продава или открити при шпионаж на чужда фабрика от същия тип.
Освен откриването на фрагменти с новата опция „шпионаж“ на фабрика ще се получава информация и дали в тази фабрика има несъбрана продукция. Подобна информация е важна, защото вече при съботаж на фабрика може да се открадне част от несъбраната продукция!- Икономика:
Рекетите отново ще изискват управлението на владетелите им. Ако процентът рекет, който заложите е твърде висок приходите на обекта ще започнат да намалят и накрая ще стигнат до 0. При превземане на вече завземан рекет този приход се запазва, а не се рестартира.
За разлика от „ретро“ рекетите няма да има такъв процент на рекетиране при който прихода сам да се увеличава.
В банката също са върнати доста от предишните функционалности – работно време, лихва по депозита, данъци и заем. Заедно с данъците естествено се връщат и данъчните. За разлика от „ретро“ варианта на тези опции влизането в затвора няма да опрощава данъци, нито пък да те скрива от биячите на лихваря, когато не му върнеш заема навраме.- Банди:
Лимитът на хората в бандата е намален до 19, а основаване, бандата ще разполага с 12 места. Умението Лидер няма да дава нови места.
Разработени са територии за различните нива банди. Битките за завладяване на територия ще наподобяват турнири, като спечелилата банда ще печели не само влияние над тази територия, но и сериозни материални облаги. Една банда ще може да притежава няколко територии, а бонусите ще се натрупват. Битките за тези територии ще са като битки в боен клуб. Всяка банда след като е записана за битката за дадена територия ще може да закупува застраховка за флаш предметите си, така използваните в битката гранати, аптечки и други ще бъдат възстановявани след нея. Естествено застраховката не е безплатна и ще трябва да се заплаща преди всяка битка.
Пластичната операция премахва времето за чакане след напускане на банда.- Хазарт:
В казиното ще има нова игра – Ротативка. Играта ще има и джакпот!
В Бойния клуб пък ще има нова опция за залози на предстоящи битки. Ще може да се залага както на стандартните битки, така и на тези за територия.- Покани приятел:
Регистрираните чрез ваш линк играчи ще ви стават автоматично приятели в играта.
Всеки регистриран чрез този линк и достигнал поне 15то ниво ще се отчита за ново постижение в играта „La Familia”. Минаването на последната степен на това постижение ще носи като награда кредити.- Други:
Точките за "курви" са намалени 5 пъти. Умението сводник също дава вече +1 вместо +5 точки. Заедно с това са увеличени 5 пъти точките сексапил които дава всяка курва.

Умението "шпионин" получи няколко нови функции. То ще влияе на шанса да откраднеш нещо от чужда фабрика, както и на шанса за намиране на фрагмет при шпиониране на фабрика, какъвто нямаш.


Тъй като това е тест сървър новите неща няма да имат превод и всичко ще е на т.нар. "dev english".
Линк към тест съвръра ще бъде постнат в тази тема утре по обяд, малко след края на редовният сървър.

Всичко което не е включено в новият сезон, а желаете да видите в играта може да напишете в тази тема http://forum.bgmafia.com/index.php?topic=64682.msg513822#new . Предложенията срещнали широка подкрепа ще бъдат реализирани!

Приятна игра!
« Последна редакция: 25/10/2014 01:08:40 pm от RELOADED »

RELOADED

  • Администратор
  • *****
  • Публикации: 2452
  • Репутация +2/-2
  • Ти вече ще си "Бай Гошоу СпамерЪ!"
Адресът на тест сървъра е: beta.streetmobster.com
Очаква се да е достъпен от 15ч. днес.