Новини: Промените в сезон 5.4 можете да откриете тук - http://forum.bgmafia.com/index.php?topic=65221.0

Автор Тема: Екипа на BGMAFIA  (Прочетена 863 пъти)

Ho0ls91

 • Публикации: 5
 • Репутация +0/-0
Екипа на BGMAFIA
« -: 3/04/2016 06:21:19 pm »
Пичове, печелите от нас(потребителите) не малка сума. А защо не ни направите кефа когато си плащаме? Защо от една седмица съм почнал пак да играя и не виждам никакви промени? Форума е с доста старички теми, опцията за хора купили над 100 кредита да чатят с Админ-невалидна(не мисля, че работи при положение че няма кой да влезе от Админите...), бъгове с общата кутия със съобщения, бъгове с атаките. Стига! Някой хора сме закупили кредити, а също сме преебани(меко казано). Мисля че ако се надигнете, направите зрял и адекватен ЕКИП, новости в играта(не само по-трудно да се качва и да ебавате мамата на атаките, защото от днеска нямам повече от 1М опит спечелен, а блъскам по-силни хора от мен) ще имате доста голям успех и ще си пълните джобовете повече, че поне да си правите събирания да изпиете по 2 бири и да измислите нещо ЯКО. Аз обмислям скоро пак да я спра и след 2-4г да видя до къде сте го докарали.

Очаквам адекватен отговор и без лоши мисли, наздраве! :)

RELOADED

 • Администратор
 • *****
 • Публикации: 2452
 • Репутация +2/-2
 • Ти вече ще си "Бай Гошоу СпамерЪ!"
Re: Екипа на BGMAFIA
« Отговор #1 -: 4/04/2016 02:38:38 pm »
 Защо от една седмица съм почнал пак да играя и не виждам никакви промени?
 - По принцип в играта не е задължително да се правят промени, но тъй като те носят нова доза интерес и настроение за игра винаги са били цел. Всеки сезон е трябвало да има нова версия било то с малки промени от старата или напълно нови неща. Това към момента няма как да се случи, въпреки желанието на всички.

 Форума е с доста старички теми, опцията за хора купили над 100 кредита да чатят с Админ-невалидна.
- Какви теми има във форума зависи от участващите в него, не от администраторите. Опцията чат с админ няма причина да работи на този етап. Няма чак толкова играчи, та да не може да се смогне с отговори на въпросите на хората чрез стандартния метод - доклад до администрацията. За да има чат с админ трябва да има доста повече играчи с не малко въпроси, което примерно би се случил при една бъдеща нова версия на играта.

бъгове с общата кутия със съобщения, бъгове с атаките.
- Колко от тях докладва и къде?


Надявам се да не съм пропуснал някой въпрос.

Ho0ls91

 • Публикации: 5
 • Репутация +0/-0
Re: Екипа на BGMAFIA
« Отговор #2 -: 4/04/2016 05:04:51 pm »
Развален ми е лаптопа и не мога да направя скрийн как атакувам човек с поне 10 нива над мен и поне 20М респект над мен...бия го и не получавам никакъв опит. Сериозно ли е това?

Кат "чат с админа" е невалидна опция, ми моля, не залъгвайте потребителите и я махнете! Или сложете някакъв надпис вътре!

Спечелих някаква "лична карта". Къде, как и за какво ?

А до форума...хъхх, как ще е на потребителя работа да информира хората? Кой им заплаща за това? Стига глупости, МОЛЯ ВИ !

Дайте на потребителите тогава права, че да чистят стари и ненужни теми, да вкарат нови-полезни!

А до това, че има по 80 човека на линия...Не мисля, че аз или Пенко от съседната банда сме виновни. Успех! :)

d00mz

 • Публикации: 48
 • Репутация +0/-0
 • :)
Re: Екипа на BGMAFIA
« Отговор #3 -: 5/04/2016 08:37:38 pm »
Искаш промени?Завърти се целия сезон и изчакай новата версия..
Искаш разговор с админ? Пусни доклад както каза Релоадед..
За форума има теми от преди 4-5 години които до днес се дописват с какво ли не.. Това е работата на админитите и модераторите да правят така както смятат за добре за форума има си раздели и всякакви теми има си също и образци но малко са хората които им обръщат внимание...Де моля ви се сдържайте си нервите , дошъл да мрънка в форума за някви кредити в друга тема.. има си администрация в играта... Там пишеш и готово.. АЗ също съм имал запънки за по 7-8 часа да не получавам кредитите, но въпреки с справка на админ в следствие си ги получих дори 50вип дни отгоре.. като за подарък от тях за неудобството което са ми коствали и за забавянето така че недей да се палиш толкова...
Тръгнал кос с дълъг нос, през гората гол и бос!
Тупнал с крак, так,так,так...
Бре че съм пустиняк!

MJoy

 • Админ
 • ****
 • Публикации: 583
 • Репутация +1/-1
Re: Екипа на BGMAFIA
« Отговор #4 -: 8/04/2016 01:56:20 pm »
"не мога да направя скрийн как атакувам човек с поне 10 нива над мен и поне 20М респект над мен...бия го и не получавам никакъв опит. Сериозно ли е това?" - Посочете времето и играча, който сте атакувал и можем да проверим, но така само с тази информация си е не сериозно твърдението Ви.

"Кат "чат с админа" е невалидна опция, ми моля, не залъгвайте потребителите и я махнете! Или сложете някакъв надпис вътре! "-
 Опцията не е проблем да бъде пусната като определим час в който ще има колега на линия, но при последното и използване вътре в чата влизаха само за "сладки приказки", които можеха да се изпишат и в общият чат.Така, че - Доклад до Администрация замества по-успешно тази опция

"А до форума...хъхх, как ще е на потребителя работа да информира хората? Кой им заплаща за това? Стига глупости, МОЛЯ ВИ !" -
И на администраторите не се заплаща, но не всичко е пари, приятелю.

"Дайте на потребителите тогава права, че да чистят стари и ненужни теми, да вкарат нови-полезни!"-
Има кой да чисти стари и ненужни теми и след като желаете, никой не Ви спира да си пускате нови и полезни- въпрос на желание е а не задължение.

"А до това, че има по 80 човека на линия...Не мисля, че аз или Пенко от съседната банда сме виновни."
Ако  търсите  виновни ще намерите, колкото си пожелаете, но това с нищо няма да подобри положението за съжаление. Всички изказват мнения и все "доброжелателни" , но истината е , че играта е такава, каквото си я направим всички ние и до като се делим на "червенички" и "зеленички" положението ще е такова, колкото и да не ни харесва.Не стига, че гърми да ме трепе, а и святка....да види къде съм.