Здравейте мафия , понеже не мога да се изразявам обстойно и да се аргументирам ще ви нахвърлям няколко идеи , предложения , критики и причини поради които няма да играя в следващите сезони .
1во . Играта е прекалено задължаваща за хора като мен които са по 10 часа на работа ! / какво имам предвид , в продължение на 3 месеца ставам час по рано за работа за да направя атаките , тренировките , агентите и сексовете .. за което нямам нищо против но идва момента в който съм с 20% показател зад хората които са станали на обяд и са направили атаките си с повече онлайн играчи .
2ро . Любовта ?!? Кой може да изчука 200 коври на ден по дяволите

?! т/ това за мен не е реално , изнервящо е и .... нямам аргумент но не е за мен . Няма да е лошо да се намалят точките за курви приблизително до тези за тренировки . (знам ,че ще се наруши геймплейя на клубовете и хотелите ... но .. )
3то . Защо когато ползваш карта за допълнителни тренировки "10" и не си платил екстрата получаваш 6 точки ?
4то. Защо пазара не е отворен за всички нива ? Има играчи които биха се радвали да могат да търгуват от 1во до 200 ниво без значение от тяхното ... (производството на оръжия зависи от нивото на играча ? нали така ? защо то не се определя от нивото на първия по опит(ниво) в класацията ? )
5то. Гранати > завеса . Гърмиш > Пада .
6то . Ловци на глави , да има клауза за взривен играч , не набит .
7мо . Да се премахне или намали бонуса за набит онлайн играч .... Зомбитата много дърпат

и се дразня

8мо . Да се прегледа играта за стара информация , да се поправи раздел помощ , в момента е безполезен . и какво е това ? "Максималният брой на членовете на една банда зависи от умението Лидер на боса на бандата." WTF

. A това важи ли ? "Разпускане на банда За да разпуснеш бандата трябва да изгониш всички членове. При изгонването на някого парите в касата автоматично се разпределят. " ?
9то . Защо няма класация по сексапил ?
10то . Защо има умения които са безсмислени ? Като драйвър и парамедик ? Защо драйвъра не определя защитата спрямо умението убиец на противника , а не колко лев ще ти измъкне ?
Мислили ли сте да разделите играта на две ? (два персонажа , добри и лоши ?) Съответно полицаи и гангстери ? Пример : При началото на играта избираш страна , която определя начина по който трупаш показатели и колко време ще трябва да прекараш онлайн за да го натрупаш . Полицая трупа показател от тренировки и арести , а гангстера от битки , примерно . Куестовете са различни , както и турнирите в които могат да участват . Полицая взима бокс от вкарани в затвора , гангстера обратно .
Като цяло това са няколко идеи от мен , любопитно ми е какво мислите ?
Радвам се ако сте прочели безсмисления ми бълвоч , желая ви успехи и много интригуващ следващ сезон