Новини: Промените в сезон 5.4 можете да откриете тук - http://forum.bgmafia.com/index.php?topic=65221.0

Автор Тема: Колко още ще я има играта ?  (Прочетена 2324 пъти)

Christian

 • Публикации: 143
 • Репутация +0/-0
 • когато не можеш да се сетиш кво да напишеш
Re: Колко още ще я има играта ?
« Отговор #15 -: 10/07/2017 01:34:21 pm »
за да не спамя с нова тема, ето едно меко казано недоразумение -
преди това бях с комуникационен за http, така, че ми е интересно как е възможно да имам комуникационен бан (който дори не изтече) и да не кажа една дума, а на следващия ден: обида на админ ??? по какво съм го обидил ? личния му телефон ли  :D

ОбичамРусиКаки

 • Глобален модератор
 • *****
 • Публикации: 5275
 • Репутация +35/-35
 • thunderr123
Re: Колко още ще я има играта ?
« Отговор #16 -: 10/07/2017 05:22:04 pm »
Обидата към админ реално си я има, не виждам защо се опитваш да създаваш излишно напрежение. Не знам какви сайтове, игри и пр. посещаваш, но ако там е позволено такова държание спрямо екипа и администраторите (за което се съмнявам), то тук не толерираме такова отношение.

А относно ком. наказанието - пуснал ли си доклад с обжалване? Може реално да сме направили грешка, никой не е безгрешен. Също така това че "http" ти е в червено далеч не означава че това е причината за наказанието.

Christian

 • Публикации: 143
 • Репутация +0/-0
 • когато не можеш да се сетиш кво да напишеш
Re: Колко още ще я има играта ?
« Отговор #17 -: 10/07/2017 08:19:56 pm »
Реално кой съм обидил ? обжалвах един комуникационен преди време , защото някаква ме беше натопила без причина, но аз си го отнесох въпреки че точно с вас разговарях (писах) .. бях пуснал и още един доклад, отново бях баннат за 1 ден защото съм бил написал нещо на латиница в чата.. е той остана без отговор. Не мисля че за това трябва да има такова ''сурово'' наказание, че и писма да не пращаш.. бях пуснал и още един доклад който остана без отговор 2 седмици (и го затворих) където докладвах бъг със точките на тренировките. Накрая се отказах, бях за трети път комуникационно баннат заради линк към Ютюб който не разбрах за кое беше (www.http най вероятно защото беше в червено), а после баннат за обида на админ където нямам спомени да съм обиждал лично някъде, и разбира се аз виновен <

Aphox

 • Публикации: 11
 • Репутация +2/-0
Re: Колко още ще я има играта ?
« Отговор #18 -: 11/07/2017 08:50:16 pm »
На мен ми се вижда, че всеки само мрънка и никой не е длъжен да ви чете папагалските теми през ден за това как играта умирала и как нямало хора и как админите нищо не правели. Гледайте си във вашата паница и цъкайте за кеф. Некой да ви е сложил нож на гърлото и да ви кара насила да играете? Мрън след мрън след мрън. Като некви п*тки сте седнали да хленчите във всека една тема. Все некой ви е виновен и нищо не ви харесва. Пууу....

Christian

 • Публикации: 143
 • Репутация +0/-0
 • когато не можеш да се сетиш кво да напишеш
Re: Колко още ще я има играта ?
« Отговор #19 -: 11/07/2017 09:22:14 pm »
Кой мрънка ве, пергел
Ти прочете ли и изобщо видя ли откога е цялата тема ? Очаквах отговор "свише", а не напълно ненужен коментар

Axl_Rose

 • Гост
Re: Колко още ще я има играта ?
« Отговор #20 -: 11/07/2017 09:30:54 pm »
Щом така си пожелаваш - ей ти и отговор "свише":

Нарушил си правилата, получил си наказание - обжалвал си, не ти е отговорено - респективно - наказанието е справедливо. От това по никаква логическа връзка не се стига до анкета "Колко още ще я има играта?", щото играта не е направена специално за теб, нали?

Да, колегата правилно те определи като "мрънкач", щото всяка твоя изява тук е в точно този стил, но все пак беше достатъчно любезен, да говори в неопределена форма, така че ако желаеш да бъдеш третиран като нормален събеседник и да ти бъде обръщано внимание на като цяло лишените от особена мисъл пледоарии, моля спазвай и ти добрия тон и се въздържай от определения като "пергел" (най-малкото защото силно се съмнявам, че знаеш значението на тази дума).

Доволен?

Axl_Rose

 • Гост
Re: Колко още ще я има играта ?
« Отговор #21 -: 11/07/2017 10:38:03 pm »
Добър тон,ИНТЕРЕСНО...Значи Крисо може да бъде обиждан,а той не може да обижда така ли?

Констатацията на факт ("само мрънкате..."), не мисля, че се счита за конкретно отправена обида към дадено лице, за разлика от изказването "Кой мрънка ве, пергел...". Има доста голяма разлика в риториката на изказванията (да кажем нещо като около 20 години образование и възпитание), нали?

Както можете да забележите, аз лично искам разрешение от администратор, за да инициирам анкета и то по доста сериозна тема, свързана с проблем, а човекът тук си е позволил да създаде една напълно провокативна такава, единствено на база на това, че е получил някакво заслужено наказание... Това не е ли чисто и просто ... както там го определи колегата?