Новини: Промените в сезон 5.4 можете да откриете тук - http://forum.bgmafia.com/index.php?topic=65221.0

Автор Тема: The Prestige  (Прочетена 697 пъти)

ГУЩЕРИНЬО

 • Публикации: 23
 • Репутация +0/-0
The Prestige
« -: 4/06/2017 09:27:11 pm »
Здравейте,
добър вечер на всички играчи на тази леко забравена игра, но браво на тези, които все още я играят, заради едното старо време  :) Днес както повечето от Вас знаете, един от играчите по някакъв начин се е сдобил с голямо количество пари, което той използва, за да изкупи голяма част от кредитите на черния пазар. Аз бях един от хората, които продаваха кредити по това време и имах възможността да задоволя "нуждите" на този купувач.

Около 12 часа, когато започна всичко, продадох 299 кредита в замяна на което аз получих сумата от 238М. Също така докато въпросният играч изкупуваше кредитите, той пусна 300 кредита по 666 пари, от които аз успях да купя 220 кредита. Така в крайна сметка аз се сдобих с 238М=299 мои кредита и 220 кредита по 666 пари.

Малко след това, парите, които бях получил чрез продажбата на кредитите, а именно 238М, бяха отнети, а МОИТЕ 299 кредита, благодарение на които аз аз получих парите бяха върнати. В крайна сметка аз си върнах всичките кредити, които бях продал и бях отгоре с 220 кредита.

Преди около 4 часа 299 кредита бяха отнети от акаунта ми и предположих, че това са 220-те кредита, които бяха придобити от "хакера", но като се загледах по-внимателно, това всъщност бяха 300 кредита. Но защо вместо да бъдат отнети тези 220 кредита, бяха отнети 300 кредита.Разбира се пуснах доклад, за да разбера защо са взети тези 300 кредита, при положение, че аз бях купил само 220 кредита от него. С няколко думи ще ви кажа какво точно беше обяснението, а именно, че когато са ми върнали тези 300 кредита (А ТЕ ГИ ВЪРНАХА В ЗАМЯНАТА НА 238М, което е нещото, което админа не разбира)ще трябва да си ги вземат обратно, защото, предполагам те са "хакнати кредити". Щеше да е доста интересно, ако бях продал 300 кредита за 238М и ми вземат само парите, а не ми върнат кредити, а, какво мислите? И за админа това връщане на 300-те кредита обратно в акаунта ми означава, че трябва да си ги вземе обратно...

С две думи: Продадох 299 кредита за 238М и купих 220 кредита по 666. Кредитите ми бяха възстановени, а парите премахнати все едно това продаване не е съществувало, а вместо да бъдат премахнати тези хакнати кредити, а именно тези 220, бяха премахнати 299 кредита.

Пиша темата, защото се засегнах, че админите се обръщат с такова пренебрежение към играчите си, а аз израснах с тази игра и доста ме натъжава, ако искате ми вярвайте, дори се насълзих докато писах темата. Сега знам защо повечето хора пишат, а именно защото са тъжни и искат да споделят техните размисли и т.н.

Не искам нищо от админите, освен едно извинявай, беше прав, а ние правихме прибързани заключения, ако въобще темата се задържи, защото ще я изтрият.
Лека вечер, беше ми приятно :)
Колкото до ГУЩЕРИН, изгледал съм всичките му клипове, което автоматично ме превръща в негов фен! Нещо повече от това, след като ги изгледах препоръчах и на моя БОС АРМ_КОБРАТА да ги изгледа също и мога да те уверя, че и той му е голям фен.

БОРКИЧ-ПЕРОТО - СЕРТИФИЦИРАН ОНЛАЙН/REAL LIFE ГАНГСТЕР ОТ ИМЕТО НА НАЙ-ДОБРИЯ ИГРАЧ!
Сертифициран!

vico81

 • Публикации: 77
 • Репутация +0/-0
Re: The Prestige
« Отговор #1 -: 4/06/2017 09:48:32 pm »
Така и си помислих една единствена проста сметка и => грешка  :) сега умножи това по 50 за трансферите на кредити през търгове като към тези 50 трансфера на кредити добавяме и това което извънземното направи през черния пазар и незнайните препредавания на пари след това както и инвестиции ! И ясно се вижда че това което пишат че проблема е почти разрешен с някакви относителни 10% няма как да е вярно по скоро ще се замете историята както с улицата на смайла и ако се коментира може и наказание да има (казвам го защото ми беше казано това тогава все пак е комунизъм и дори да виждаш нередности ЩЕ МЪЛЧИШ и ще ходиш натам накъдето те водят ) И всеки реве за собствените си проблеми но никой не забелязва чуждите и че играта бъка от недостатъци а най големият е комуникацията с отдел администрация (които всъщност са единствената ни връзка с собствениците и не случайно нашите думи не стигат до тях).

NIKE_AIR

 • Публикации: 20
 • Репутация +0/-0
Re: The Prestige
« Отговор #2 -: 4/06/2017 10:06:43 pm »
Промоция за Бонус Кредити. Зареди повече кредити - получи по-голям бонус!

щом даваш 50-100 лв , к'во те 'ебе , брояча върти , всичко е перфектно за собствениците  :)

RELOADED

 • Администратор
 • *****
 • Публикации: 2452
 • Репутация +2/-2
 • Ти вече ще си "Бай Гошоу СпамерЪ!"
Re: The Prestige
« Отговор #3 -: 5/06/2017 12:31:00 am »
Всички търгове бяха прекратени.
Да, съществуваха до своя край, просто така ни е функционалността, но реално никой не взе от тези кредити.
Онези по 1$ бяха също изтрити веднага.
Изкупените кредити, както е описано в темата са третирани по един или друг начин и са иззети бъгавите пари. Ако е имало някакви инвестирани сме взели съответна сума кредити и тн.

Извинението към подателя на темата е вече поднесено.

ГУЩЕРИНЬО

 • Публикации: 23
 • Репутация +0/-0
Re: The Prestige
« Отговор #4 -: 15/02/2018 08:57:22 am »
Приемам извинението!
Колкото до ГУЩЕРИН, изгледал съм всичките му клипове, което автоматично ме превръща в негов фен! Нещо повече от това, след като ги изгледах препоръчах и на моя БОС АРМ_КОБРАТА да ги изгледа също и мога да те уверя, че и той му е голям фен.

БОРКИЧ-ПЕРОТО - СЕРТИФИЦИРАН ОНЛАЙН/REAL LIFE ГАНГСТЕР ОТ ИМЕТО НА НАЙ-ДОБРИЯ ИГРАЧ!
Сертифициран!