Новини: Промените в сезон 5.4 можете да откриете тук - http://forum.bgmafia.com/index.php?topic=65221.0

Автор Тема: Докладът е затворен.  (Прочетена 497 пъти)

Tester333

  • Публикации: 3
  • Репутация +0/-0
Докладът е затворен.
« -: 17/06/2017 11:32:07 pm »
*Тази тема не е за администраторите а за лафче между играчите :)

Приятна игра!
Докладът е затворен.

Има ли смисъл да питам колко души са имали честта да видят този надпис след невероятно "компетентен" и "задоволителен" отговор на доклада който са пуснали ?

Мисля че всеки играч който е пускал доклад в тази игра, все някога се е сблъскал с това - било то за обжалване на бан, докладване на бъг, обида и т.н.
В такъв момент човек се замисля - "Защо ми е затворен доклада при положение че не сме приключили със темата?" И отговора на това скъпи ми приятели е - Защото админите така са решили и тяхното решение е неуспоримо! "Еми добре де, поне да напишат защо е затворен или кой го е затворил или въобще дали някой го е прегледал преди да го затвори!" - сигурно си мислите... "ХА" мога да ви кажа аз (със беззвучната подкрепа на екипа на играта) Да не сте луди? Кой ще тръгне да ти обяснява че доклада ти ги дразни, показва колко са некомпетентни или че въобще не разбират как се играе играта? Нали е по-лесно просто да натиснем бутона "Затвори" и проблема е решен - Като да си заровиш главата в пясъка и да си мислиш че си се спасил :)
Дали са прави, дали не са, дали имат достатъчно информация, дали не са забравили нещо - всичко това са едни незначими неща в процеса на затварянето на един Доклад.

И в такъв случай идва въпроса - "Ми добре де, каква е ползата тогава да пускаме доклади?" - На който въпрос дори и аз все още търся отговор (някой ако го знае да ми пише на лс или да го постне тук - благодаря!).

И така, моля всеки да се чувства свободен да изрази мнение и да добави каквото иска към темата :)


Държа да отбележа , че не 100% от докладите са такива, но няма как темата да е интересна ако пишем колко са добри разрешените доклади защото това би-било целуване на долните бузки на екипа :)
Моля да не се затваря темата тъй като тя не е хейт към екипа а просто "лафче" за тези които имат малко свободно време ;)

Christian

  • Публикации: 143
  • Репутация +0/-0
  • когато не можеш да се сетиш кво да напишеш
Re: Докладът е затворен.
« Отговор #1 -: 21/08/2017 09:57:28 pm »
Преди се кефих като тийнейджър на джойнт на админите и ги yважавах като екип защото ОТГОВАРЯХА на докладите ми дори помня че досаждах на пичагата Runaway на лс за един 6ъг със някви сейфове и патрони преди 4-5 години защото не ми се чакаха доклади  но сега виждам че го няма в екипа или поне не ра6оти редовно и ми е много тегаво 6ез такива пичове като него :(

Жан Габен

  • Публикации: 134
  • Репутация +0/-1
Re: Докладът е затворен.
« Отговор #2 -: 23/08/2017 02:15:13 pm »
Аз спрях да пиша доклади откакто докладвам за нещо няколко пъти и няколко пъти получавам "Благодарим за този доклад, приятна игра" и "Докладът е затворен".
Благодарят а не вземат мерки, затварят доклада и ми пожелават приятна игра. Баси тъпото. И това най редовно го прави сашко умника. Аз му докладвам нещо си, той ми казва благодаря, затваря доклада и мерки не взема. Изобщо се чудя какво този човек прави в тоя екип и какво поддържа в тази игра????????????

ppp111

  • Публикации: 9
  • Репутация +0/-0
Re: Докладът е затворен.
« Отговор #3 -: 30/09/2017 02:03:31 am »
Не само докладите ви трябва да затварят ами въобще цялата игра е за затваряне.