Новини: Промените в сезон 5.4 можете да откриете тук - http://forum.bgmafia.com/index.php?topic=65221.0

Автор Тема: Засади  (Прочетена 370 пъти)

Бай Вътьо

  • Публикации: 1521
  • Репутация +19/-13
Засади
« -: 28/06/2017 07:27:30 pm »
Тъй като ми се затвори темичката преди да съм имал възможност да си попитам..Обясни ми тогава как ми махаш 3 засади, когато нямам никакви сгради. Лепна ми се на засадата с битка. В историята си пише..

Граната Преди 1 минути ** **** ** Додо Загуба
Засада (Битка) Преди 1:08 часа 3914M ***** 3300M Додо Загуба

Ето от онзи ден.. Не е от сега, преди около 2 седмици беше.. Тогава попитах друг червен направо, а после и още 1, но конкретен отговор не получих. Сериозно не играя от вчера и възможностите за сваляне на засада ми се изчерпаха, особено, когато нямаш сгради по улицата, а с рекети не се сваля засада. Специално за вас съм пробвал, когато бях ЧатМодератор.

Или е имало някакви промени през последните 4 години, които засягат засадите и тяхното махане или и ти нямаш идея и отговаряш колкото да има. Да не акжем после, че четете, пък не отговаряте.
Ден след ден живота си минава с бърза скорост, всичко си отива, друго остарява.. Обръщаш се назад и поглеждаш, след това се плашиш че нищо хубаво не виждаш.. Замисляш се за миг "Бог ми прощава " и тази мисъл, знам, те успокоява.. Но въпреки това сълзите са в очите ти, усещаш натежал е камъка в гърдите ти.. Продължаваш да вървиш по мъгливата алея, устремен към края и на нея, мъглата става гъста и те задушава, опитваш се да дишаш, но не ти се получава.. След още крачка си вече на земята.. Оглеждаш се за някой, да те извади от лайната.. Искаш времето назад да върнеш, но не можеш.. Нямаш сили сам да си помогнеш..