Новини: Промените в сезон 5.4 можете да откриете тук - http://forum.bgmafia.com/index.php?topic=65221.0

Автор Тема: Стрийм  (Прочетена 1311 пъти)

ГУЩЕРИНЬО

  • Публикации: 23
  • Репутация +0/-0
Re: Стрийм
« Отговор #15 -: 10/07/2017 02:11:36 am »
Не знам, но щом е позволен стрийминга на покер, не може ли да се стриймва й на БГМАФИЯ?
Колкото до ГУЩЕРИН, изгледал съм всичките му клипове, което автоматично ме превръща в негов фен! Нещо повече от това, след като ги изгледах препоръчах и на моя БОС АРМ_КОБРАТА да ги изгледа също и мога да те уверя, че и той му е голям фен.

БОРКИЧ-ПЕРОТО - СЕРТИФИЦИРАН ОНЛАЙН/REAL LIFE ГАНГСТЕР ОТ ИМЕТО НА НАЙ-ДОБРИЯ ИГРАЧ!
Сертифициран!

ОбичамРусиКаки

  • Глобален модератор
  • *****
  • Публикации: 5275
  • Репутация +35/-35
  • thunderr123
Re: Стрийм
« Отговор #16 -: 10/07/2017 02:29:14 am »
Щом смяташ че няма да ти направят проблем и си чел правилата и условията им - чувствай се свободен да стриймваш. Както казахме никой не те спира. :)

Axl_Rose

  • Гост
Re: Стрийм
« Отговор #17 -: 10/07/2017 01:35:13 pm »
Аз много бих искал да те гледам Аксел, но държа и на сценичните изяви. Н

П.П За първи път те виждам да се изказваш по тема и материя, която не ти е съвсем ясна :DDDDDD, (аз си мислих, че на теб не може да се случи, но алелуя, вселената е прекалено голяма). Ще си позволя да ти задам един уточняващ въпрос. Какво точно и на кой предлагаш, само това не ми стана ясно :) ?.

Уважаеми господин Рейзър, за съжаление човек не може да разбира от всичко (дори и аз :) ). Имах доброто желание да участвам в нещо такова като постоянно видео-наблюдение (по една или друга причина) и затова помолих за съдействие и напътствие. Очевидно, с оглед на материята (и на посочените от вас факти също така относно броят места, от които ми се налага да се логвам ежедневно) - тази ми идея поне към момента е неосъществима.
Колкото до сценичните изяви - мисля, че БОРКИЧ се справя прекрасно с тях и аз също с удоволствие ще продължа да следя кариерата му :)

Благодаря и на всички, които дадоха идеи и мнения в тази тема. За по-натам ще се информирам и ще помисля, дали поне частично не мога да участвам в нещо подобно, но засега явно няма да се получи.