Новини: Промените в сезон 5.4 можете да откриете тук - http://forum.bgmafia.com/index.php?topic=65221.0

Автор Тема: Доносник  (Прочетена 386 пъти)

Axl_Rose

  • Гост
Доносник
« -: 6/07/2017 09:41:14 pm »
Малко е недомислено разпределението на наградите според мен...

Сега в началото на сезона като сме със сравнително изравнени атаки е логично, че който направи най-много хита, ще вземе и двете награди по 40% накуп (както и се случи) и особено в такъв кратък интервал (както беше 1 час) и при такъв апетитен джакпот е кажи-речи най-бързият и най-съобразителният взема всичко. После останалите участници се сърдят и отново тръгват клеветите за "бутането"...

Дайте да измислим някакво друго разпределение на наградите заедно...

П.П. Освен това ще помоля администратор да внесе още повече ясното относно правилата, защото сега разбрах, че според някои участници, тази сесия сега била един вид "ПРОДЪЛЖЕНИЕ" на предишните Доносници и трябвало да се зачитат не само хитовете в този един час, ами и хитовете отпреди 2-3 седмици да речем...  :-X

Аз ли бъркам логиката или и в тото всеки тираж си е независим от предишния, а натрупаният джакпот (дори и от година) може да бъде спечелен само от фишовете, пуснати за конкретния тираж?
« Последна редакция: 6/07/2017 09:53:28 pm от Axl_Rose »

Бай Вътьо

  • Публикации: 1521
  • Репутация +19/-13
Re: Доносник
« Отговор #1 -: 7/07/2017 11:09:39 pm »
С класация би било най-удачно според мен и пак ще има повече от 1 победител. Всеки участник нека си взима 20-те връзки и 1 ден вип, но нещо от сорта на топ 5..

1. 40% от наградата
2. 25%
3. 15%
4. 10%

и останалите 10% да се дават допълнително на този, който го е ударил последен. Или случайно от всички участници. Така си имаш 4 борещи се за някоя жълтица и 1 случаен победител.
« Последна редакция: 7/07/2017 11:48:45 pm от Бай Вътьо »
Ден след ден живота си минава с бърза скорост, всичко си отива, друго остарява.. Обръщаш се назад и поглеждаш, след това се плашиш че нищо хубаво не виждаш.. Замисляш се за миг "Бог ми прощава " и тази мисъл, знам, те успокоява.. Но въпреки това сълзите са в очите ти, усещаш натежал е камъка в гърдите ти.. Продължаваш да вървиш по мъгливата алея, устремен към края и на нея, мъглата става гъста и те задушава, опитваш се да дишаш, но не ти се получава.. След още крачка си вече на земята.. Оглеждаш се за някой, да те извади от лайната.. Искаш времето назад да върнеш, но не можеш.. Нямаш сили сам да си помогнеш..