Новини: Промените в сезон 5.4 можете да откриете тук - http://forum.bgmafia.com/index.php?topic=65221.0

Автор Тема: Връщане на старите наказания.  (Прочетена 1139 пъти)

Бай Вътьо

  • Публикации: 1521
  • Репутация +19/-13
Re: Връщане на старите наказания.
« Отговор #15 -: 29/08/2017 08:06:11 am »
За това говорим. Едно време и тук имаше наказания, но.. Имаше наказание за клевета, уронване на престижа на някого. Обява се триеше само ако е споменат ник на някой от играчите. Отнасял съм наказание за "бот" и "хак" само защото съм ги споменал без да съм се шегувал с някого. Сега дори за да изтрия ред в чата трябва да има ясна обида отправена към конкретен играч. Толкова много се пазят малкото останали играчи, че надали някога ще има нови.

Винаги ще има някой, който ще бъде оплюван. Преди беше Иван. Сега е Дино, ако и той спре да влиза, хората ще си намерят нов.
Ден след ден живота си минава с бърза скорост, всичко си отива, друго остарява.. Обръщаш се назад и поглеждаш, след това се плашиш че нищо хубаво не виждаш.. Замисляш се за миг "Бог ми прощава " и тази мисъл, знам, те успокоява.. Но въпреки това сълзите са в очите ти, усещаш натежал е камъка в гърдите ти.. Продължаваш да вървиш по мъгливата алея, устремен към края и на нея, мъглата става гъста и те задушава, опитваш се да дишаш, но не ти се получава.. След още крачка си вече на земята.. Оглеждаш се за някой, да те извади от лайната.. Искаш времето назад да върнеш, но не можеш.. Нямаш сили сам да си помогнеш..

Жан Габен

  • Публикации: 134
  • Репутация +0/-1
Re: Връщане на старите наказания.
« Отговор #16 -: 29/08/2017 11:02:44 am »
По темата - аз съм ЗА, въпреки че аз редовно си ги храня. Правя го защото знам че ще ми праснат комуникационен - голяма работа. Ама ако е както беше преди, забрана за достъп 3 часа, вярвайте ми няма да си позволявам такива своеволия.
Колкото до писането на показатели - може да е вярно, може и да не е вярно. Никой не знае. Знаят си само аксела и джойката кво са правили, кога и как.
Иначе ситуацията е крадеца вика дръжте крадеца. На дилянчо 100% му пишеха преди и затова се правеше на велик, на крал някакъв си там измислен и какво ли още не, щото знаеше че джойката ще му влезе в профила и ще оправи нещата. Аз знам за това и когато му писах миналия сезон че знам, веднага получих съобщение от джойката. Сега, понеже го зарязаха малкия келеш и вече няма подкрепата която имаше и взе да реве. Що не рева и преди ве, мърльо? Щото на теб помагаха, нали? Тъй че спри да се правиш на остроумен и се опитай да играеш, ама не можеш нали, няма я джойката вече да ти влиза в профила и да те прави велик, нали? Смешник такъв дребен.

Jоkeraa

  • Публикации: 17
  • Репутация +0/-0
Re: Връщане на старите наказания.
« Отговор #17 -: 19/09/2017 10:04:02 am »
И аз съм от хората които обиждат много ама много :D Ама  знам ,че макс наказанието ще е 1 ден ЧАТ БАН ? На кого му пука , единствено ми е важно да си пиша със бандата а ние си имаме скайп чат :D :D :D

Преди време 1 час бан от играта , ми секваше АКОТО :D Но Додо не забравяй АДМИНИТЕ НЕ ИМ ПУКА ЗА ИГРАТА , КОЙ ПОДРЕД СЕЗОН НЯМА ПОДОБРЕНИЯ ? ТА ДОРИ МАХНАХА БОЙНИЯТ :D :D :D

Супер добро предложение ама ..

Christian

  • Публикации: 143
  • Репутация +0/-0
  • когато не можеш да се сетиш кво да напишеш
Re: Връщане на старите наказания.
« Отговор #18 -: 19/09/2017 01:35:21 pm »
а на мен ми баннаха акаунта за 3 дена защото съм казал на някъв арабин дет не знае бъкел български "ку*ва" ??