По темата - аз съм ЗА, въпреки че аз редовно си ги храня. Правя го защото знам че ще ми праснат комуникационен - голяма работа. Ама ако е както беше преди, забрана за достъп 3 часа, вярвайте ми няма да си позволявам такива своеволия.
Колкото до писането на показатели - може да е вярно, може и да не е вярно. Никой не знае. Знаят си само аксела и джойката кво са правили, кога и как.
Иначе ситуацията е крадеца вика дръжте крадеца. На дилянчо 100% му пишеха преди и затова се правеше на велик, на крал някакъв си там измислен и какво ли още не, щото знаеше че джойката ще му влезе в профила и ще оправи нещата. Аз знам за това и когато му писах миналия сезон че знам, веднага получих съобщение от джойката. Сега, понеже го зарязаха малкия келеш и вече няма подкрепата която имаше и взе да реве. Що не рева и преди ве, мърльо? Щото на теб помагаха, нали? Тъй че спри да се правиш на остроумен и се опитай да играеш, ама не можеш нали, няма я джойката вече да ти влиза в профила и да те прави велик, нали? Смешник такъв дребен.