Новини: Промените в сезон 5.4 можете да откриете тук - http://forum.bgmafia.com/index.php?topic=65221.0

Автор Тема: РЕВОЛЮЦИОННО ПРЕДЛОЖЕНИЕ  (Прочетена 1181 пъти)

Бай Вътьо

  • Публикации: 1521
  • Репутация +19/-13
Re: РЕВОЛЮЦИОННО ПРЕДЛОЖЕНИЕ
« Отговор #15 -: 25/09/2017 04:46:37 pm »
Затова не изключвам кредитите от самата глупост. Може да се излъжат, ако чуят, че ще се скубят играчите.
Ден след ден живота си минава с бърза скорост, всичко си отива, друго остарява.. Обръщаш се назад и поглеждаш, след това се плашиш че нищо хубаво не виждаш.. Замисляш се за миг "Бог ми прощава " и тази мисъл, знам, те успокоява.. Но въпреки това сълзите са в очите ти, усещаш натежал е камъка в гърдите ти.. Продължаваш да вървиш по мъгливата алея, устремен към края и на нея, мъглата става гъста и те задушава, опитваш се да дишаш, но не ти се получава.. След още крачка си вече на земята.. Оглеждаш се за някой, да те извади от лайната.. Искаш времето назад да върнеш, но не можеш.. Нямаш сили сам да си помогнеш..

ГУЩЕРИНЬО

  • Публикации: 23
  • Репутация +0/-0
Re: РЕВОЛЮЦИОННО ПРЕДЛОЖЕНИЕ
« Отговор #16 -: 25/09/2017 06:51:50 pm »
Идеята не е лоша,но според мен няма нужда да се закупува екстра,която да дава някъкви задачи.Примерно всяка седмица различна задача,а не настоящите скучни такива.Това с другия вид битки ми харесва...Примерно 12 човека в банда (както каза),но всяка банда да се бие за определени награди.Смисъл щаб 1 първо място,която банда спечели всеки член взима по 10кр.Второ място всеки член да взима по 5кр. и така...После на 3ти щаб и на 5ти, би било интересно,иначе  отделно да си вървят битките за територии.


Все пак това са само примери.
Мда няма и кой да го направи, в такъв случай няма кво да се хабим. ;D ;D
Идеята е, хората с вече натрупаното огромно количество кредити, да движат нещата в играта и да получават още повече кредити срещу тяхното бездействие хахаха
Колкото до ГУЩЕРИН, изгледал съм всичките му клипове, което автоматично ме превръща в негов фен! Нещо повече от това, след като ги изгледах препоръчах и на моя БОС АРМ_КОБРАТА да ги изгледа също и мога да те уверя, че и той му е голям фен.

БОРКИЧ-ПЕРОТО - СЕРТИФИЦИРАН ОНЛАЙН/REAL LIFE ГАНГСТЕР ОТ ИМЕТО НА НАЙ-ДОБРИЯ ИГРАЧ!
Сертифициран!